-->
25.04.2024

Μάνος: Πιο σημαντικό από το γκολ η νίκη – 12ος παίκτης ο κόσμος

Ο Δημήτρης Μάνος ήταν ο ποδοσφαιριστής που λύτρωσε τον Ολυμπιακό απέναντι στον Απόλλωνα στο 90ολεπτό. Μετά το ματς, ο Ελληνας επιθετικός στάθηκε σημασία του τέρματος αυτού για τον ίδιο, ωστόσο πρόσθεσε ότι πάνω από όλα είναι η νίκη που πέτυχε η ομάδα του.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα το γκολ αυτό. Μου δίνει μεγάλη ώθηση αυτό. Κατάφερα να σκοράρω και να πάρουμε την νίκη. Πιο σημαντικό απ΄όλα ήταν ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είναι πολύ σημαντικό για τους επιθετικούς να σκοράρουν, μιας και ανεβαίνει η ψυχολογία του. Δεν ήξερα τι να κάνω και πως να το διαχειριστώ. Το αφιέρωσα στον φίλο μου τον Γιαννιώτα, μιας και του το είχα υποσχεθεί», είπε αρχικά ο Μάνος.

Για το γεγονός ότι βάζουν γκολ στα τελευταία λεπτά των αγώνων: «Πολλές φορές δεν πετυχαίνουμε το γκολ. Είμαστε αρκετά άτυχοι καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα. Είτε με τα δοκάρια του Λάζαρου είτε με τις ευκαιρίες που χάνουμε οι υπόλοιποι»

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και να παίρνουμε τους βαθμούς».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος είναι ο 12ος μας παίκτης και μας στηρίζει και θέλουμε να του δίνουμε χαρές».



Διαβάστε επίσης