-->
28.04.2024

Μίχαλος: Ας κάνουν εκεί τα παιδάκια, στην Πειραιώς, ό,τι θέλουν

Τον έκπληξή του για τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και της ΚΕΕ, Κωνσταντίνος Μιχαλος.

«Είναι δυνατόν να μην χαιρετίσω την έξοδο από τα μνημόνια; Τι θέλουν στη Ν.Δ., να μείνουμε άλλα πέντε χρόνια σε αυτό το καθεστώς;» αναρωτήθηκε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6». «Τα επιμελητήρια δεν είναι κόμματα αλλά θέλουν θέσεις εργασίας» πρόσθεσε ο κ. Μίχαλος.

Κάλεσε παράλληλα τους «σημερινούς ένοικους του κόμματος» να «προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο για όσους εκπροσωπούν και να αφήσουν τα τερτίπια».

«Είναι δυνατόν το επιχείρημα για τη διαγραφή μου να είναι η φωτογραφία του επικεφαλής της ΚΕΕ με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής; Αυτό μου ελέχθη χθες το μεσημέρι» είπε.

«Αυτό που με λυπεί ιδιαίτερα, δεν είχα ποτέ κομματική ενασχόληση, ας κάνουν εκεί τα παιδάκια ό,τι θέλουν, ο κ. Αυγενάκης και οι κύριοι που επινόησαν το σενάριο ότι δημιουργείται ένα κόμμα, κότσαραν και τη φωτογραφία και μετά είχαν την απαίτηση να απαντήσω στη νοσηρή φαντασία του κ. Αυγενάκη» συμπλήρωσε.



Διαβάστε επίσης