-->
28.03.2024

Μακάριος Λαζαρίδης: Οι τελευταίες ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ενδεικτικές της υποκρισίας του

Ο Μακάριος Λαζαρίδης εγκαλεί την κυβέρνηση ότι πρόκειται να προχωρήσει άμεσα στην κατασκευή πλευρικών διοδίων στους κόμβους της Γαληψού, της Ελευθερούπολης – Εξοχής και της Νέας Καρβάλης.

Με δήλωσή του ο σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, τονίζει πως «οι τελευταίες ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία είναι, δυστυχώς, ενδεικτικές της υποκρισίας, της αλαζονείας και της προσπάθειας εξαπάτησης των πολιτών που χαρακτηρίζει αυτή την κυβέρνηση εδώ και τέσσερα χρόνια» επισημαίνοντας παράλληλα πως η κυβέρνηση έχει υπογράψει σύμβαση, παραμονή των εκλογών, για την κατασκευή 2 μετωπικών και 43 πλευρικών σταθμών διοδίων στην Εγνατία Οδό.

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη υπάρχουν σταθμοί, όπως στο Ωραιόκαστρο και την Ασπροβάλτα, που έχουν κατασκευαστεί, αλλά δεν έχουν λειτουργήσει, ενώ στην περιοχή της Καβάλας, με τη διαδικασία του επείγοντος, κατασκευάζονται οι πλευρικοί σταθμοί της Νέας Καρβάλης, της Ελευθερούπολης – Εξοχής και της Γαληψού.

«Επί τέσσερα χρόνια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε στα χαρτιά την κατασκευή των σταθμών. Έναν μήνα πριν τις εθνικές εκλογές, «τρέχει» να ολοκληρώσει τις εργασίες για να λειτουργήσουν άμεσα.»

» Για να μπορεί την επόμενη κιόλας της εκλογής της νέας κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να κατεβάσει στους δρόμους το κίνημα «Δεν πληρώνω». Ένα κίνημα που το έχει μετατρέψει σε … «Πληρώστε περισσότερα»! Όμως, να ξέρουν καλά ότι οι πολίτες έχουν μνήμη, κρίση και γνωρίζουν πολύ καλά τις ύπουλες μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Οι Έλληνες αξίζουμε πολύ καλύτερα» καταλήγει στη δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της ΝΔ.



Διαβάστε επίσης