-->
29.03.2024

Μαρινάκης: Είναι αυτό εξυγίανση; – Το ότι η Ελλάδα έχει γίνει διεθνώς ρεζίλι φταίει ο Ολυμπιακός;

«Σήμερα ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας. Περιμέναμε περισσότερα, ανέφερε ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ μετά το τέλος του ντέρμπι.

Όπως είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης «με έχουνε πληροφορήσει επίσης για ορισμένα γεγονότα μετά το τέλος του αγώνα, κάτι που το καταδικάζουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αλλά πρέπει να δούμε πώς έχουμε φτάσει ως εδώ, είναι κάτι πολύ σημαντικό.  Πρέπει να πούμε πως έχουν φτάσει μέχρι εδώ. Κι αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Και τι έγινε σήμερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο με την διαιτησία. Οταν δεν σου δίνουν ένα πεντακάθαρο πέναλτι, όταν το 2-1 γίνεται με καθαρό επιθετικό φάουλ στον Μποτία.

Οταν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού γίνονται πολλές αμφισβητούμενες φάσεις τις οποίες πάντα τις κερδίζει ο αντίπαλος. Δεν γίνεται η ομάδα να αποδίδει τόσο καλά όταν κάθε Κυριακή συμβαίνει το ίδιο; Και πάμε τώρα στους αντιπάλους μας. Τι έγινε την περασμένη εβδομάδα στο γήπεδο του Παναιτωλικού; Τι έγινε σήμερα στους Ζωσιμάδες; Την προηγούμενη εβδομάδα στο 87′ δίνετε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι.

Ακόμα και οι ίδιοι το λένε. Σήμερα ξεκινάει το ματς μ’ ένα γκολ 2 μέτρα οφσάιντ. Νομίζω δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Για όλα αυτά τι λέει ο κύριος Σαββίδης; Που όλα αυτά τα χρόνια μας έπρηξε με την εξυγίανση και για καθαρό ποδόσφαιρο. Εσεις οι δημοσιογράφοι που έχετε γράψει χιλιάδες άρθρα. Τι έχετε να πείτε; Είστε ευχαριστημένοι; Είναι αυτό εξυγίανση; Σας καλύπτει; Το ότι η Ελλάδα έχει γίνει διεθνώς ρεζίλι φταίει ο Ολυμπιακός; Η φταίει η καθημερινή εικόνα που βλέπουν μέσα στα γήπεδα; Και μετά. Ο Ολυμπιακός δέχεται έναν πόλεμο που δεν τον έχουμε ξαναδεί στα χρονικά. Η ΕΠΟ έχετε δει την ανακοίνωση που έβγαλε; Που όλα αυτά τα χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχετε δει μια ομοσπονδία να βγάζει τέτοια ανακοίνωση;


Και στον Ολυμπιακό; Σε μία ομάδα που δίνει τα λεφτά του Είναι μια διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει σεβασμός στον Ολυμπιακό; Η κυβέρνηση τι κάνει κάθε μέρα για τον Ολυμπιακό; Για εμάς όλους. Τι τραβάμε εμείς καθημερινά; Το έχει σκεφτεί κάποιος αυτό; Τι άλλο να κάνουμε; Κάθε μέρα προσπαθούμε για το καλύτερο και τους έχουμε όλους απέναντί μας. Και γίνεται η μία αδικία πάνω στην άλλη. Ανθρωποι είναι και οι παίκτες και στην διοίκηση. Χωρίς να θέλω να καλύψω κανέναν. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι πολύ ψηλά κι έχουμε πάντα παράλογες απαιτήσεις. Κι έτσι πρέπει να είναι ο νικητής. Να έχει απαιτήσεις. Και όταν αδικείται και όταν δεν παίζει καλά και όταν παίζει καλά να παίζει ακόμα καλύτερα.

Ομως αυτός ο πόλεμος είναι πρωτοφανής. Δεν γίνεται να συνεχίσουμε έτσι. Το βλέπετε κι εσείς… Εχει καταντήσει αηδία αυτή η ιστορία. Αυτό που βιώνουμε κάθε μέρα. Και σας λέω. Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες γιατί ξέρετε ότι έχω κάνει στη ζωή μου το έχω κάνει κάτω από δύσκολες συνθήκες και το έχω πετύχει και μέχρι τώρα κερδίζουμε. Ομως τώρα έχουν μαζευτεί πάρα πολλοί απέναντί μας και το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Εμείς θα συνεχίσουμε την ίδια πορεία. Ενισχυθήκαμε κάναμε πράγματα για να καλυτερεύσουμε την εικόνα μας. Δυστυχώς δεν μας αφήνουν να τελειοποιήσουμε και να καλυτερεύσουμε την εικόνα μας. Γενικότερα είμαι απογοητευμένος με το τι συμβαίνει και με όλο αυτό τον πόλεμο.

Εγώ να σας πω την αλήθεια για άλλη μια φορά δε τα είδα και τα είδα τώρα στα βίντεο. Το καταδικάζω 100%. Και πρέπει να δούμε εάν όντως είναι φίλοι του Ολυμπιακού ορισμένοι από αυτούς. Γιατί σήμερα ήταν μια περίεργη μέρα. Είχαμε το συλλαλητήριο, πολύς κόσμος, ένταση. Αυτά πρέπει να τα ψάξουμε για να δούμε ακριβώς τι συνέβη. Η εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν τυχαίο πως όταν δεν σου δίνουν -και σας λέω κάθε Κυριακή- το πέναλτι και είσαι 1-0 μπροστά και μετά είσαι 2-0 μπροστά. Αλλη ψυχολογία. Τι να κάνουν οι παίκτες μας

Ημουν πρώτος που σας είπα ότι δεν παίξαμε καλά. Και σας είπα ότι δεν μου άρεσε. Δεν έπαιξε καλά αλλά δεν τον άφησαν και να παίξει καλά.

Θα παλέψουμε στην επόμενη μέρα. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε. Μας αρέσει να παλεύουμε μέχρι τέλους. Και για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο. Θα τα παρατήσουμε;

Σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε. Η ψυχολογία των παικτών κάθε φορά που κερδίζεις κάτι και δε στο δίνουν δεν τους το δίνεις αυτό που δικαιούνται

Η ψυχολογία των παικτών πέφτει κάθε φορά που κερδίζουν κάτι και δεν τους το δίνεις, άνθρωποι είναι και αυτοί. Αν δείτε τον Μποτία, έκλαιγε στα αποδυτήρια ο άνθρωπος. Τι να κάνει δηλαδή; Τον έπνιγε η αδικία. Δηλαδή αυτό δεν λέει κάτι σε εσάς; Το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι εάν έπαιξε καλά η ομάδα ή αν αδικήθηκε; Η και τα δύο μαζί; Εγώ λέω και τα δύο μαζί».

gazzetta.gr



Διαβάστε επίσης