-->
29.03.2024

Μελισσανίδης: Θα μείνουν αυτοί που πρέπει και θα κάνουμε μεταγραφές

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο πλαίσιο της γιορτής της ΑΕΚ. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μίλησε στο περιθώριο της χριστουγεννιάτικης γιορτής του συλλόγου και προανήγγειλε αποδεσμεύσεις παικτών, αλλά παράλληλα και μεταγραφική ενίσχυση. Παράλληλα αναφέρθηκε και στο ελληνικό ποδόσφαιρο τονίζοντας με έμφαση ότι «η εγκληματική οργάνωση τελειώνει».

«Έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς τόσο από αγωνιστικά όσο και από και διαιτητικά λάθη, το χθεσινό παιχνίδι αξίζαμε να το κερδίσουμε, όπως και αυτό με τον ΠΑΟΚ. Αυτό μας έχει φέρει σε μια όχι καλή βαθμολογική και ψυχολογική θέση, είναι απογοητευμένος ο κόσμος και είναι λογικό. Όμως είμαστε εδώ για να κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις και να τα διορθώσουμε όλα, ευελπιστώ ότι η επόμενη χρονιά θα είναι καλύτερη. Έχουν γίνει λάθη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην είμαστε όσο καλοί θα θέλαμε εμείς κι ο κόσμος μας.

Ελπίζω ταυτόχρονα ότι τελειώνει και η εγκληματική οργάνωση. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να διορθώσουμε στο ποδόσφαιρο όλα όσα πρέπει και όλα είναι δυνατά. Θα γίνουν οι μεταγραφές που πρέπει. Ό,τι πρέπει θα γίνει και όσοι πρέπει θα μείνουν. Αυτοί που αξίζουν θα μείνουν στην ΑΕΚ», τόνισε το αφεντικό της Ένωσης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο γηπεδικό:

«Το γήπεδο είναι ο μεγάλος μας στόχος και πιστεύω ότι είμαστε στο παραπέντε. Ήταν θετικό αυτό που έγινε σήμερα στο ΚΕ.ΣΑ για το θέμα του γηπέδου. Τώρα πήραμε την άδεια για να ξεκινήσουν επιτέλους τα έργα. Έχουμε πει πολλές φορές ότι το ΟΑΚΑ δεν είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο είναι το Νταχάου της ομάδας και είναι λογικό ο κόσμος να έχει ξενερώσει και να μην έρχεται αφού δεν έχουμε τη δική μας έδρα. Δεν είναι δυνατόν να παίζει η ΑΕΚ τόσα χρόνια χωρίς έδρα. Από τη μεριά μου θα προσπαθήσω να διορθώσω την αγωνιστική εικόνα της ομάδας».



Διαβάστε επίσης