-->
29.03.2024

Μετά τις 28 Αυγούστου η συζήτηση για Καμμένο στην Βουλή

Μετά το άνοιγμα της Βουλής, δηλαδή τέλος Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου μετατίθεται η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επι του αιτήματος σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για τις επαφές του Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Ε. Γιαννουσάκη.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος δήλωσε την επιθυμία του η συζήτηση που αναβλήθηκε σήμερα το πρωί να διεξαχθεί σήμερα το μεσημέρι, έως το βράδυ.

«Μεταφέρω τα όσα είπε ο κ. Καμμένος ο οποίος δεν θέλει να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι θέλει να αποφύγει την συζήτηση στην Βουλή» είπε ο κ. Βούτσης.

«Όμως επειδή απο την ερχόμενη Δευτέρα και εως το τέλος της εβδομάδας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας θα βρίσκεται σε ταξίδι στις ΗΠΑ η συζήτηση δεν θα ήταν εφικτό να γίνει τις επόμενες μέρες και μετά η Βουλή κλείνει».

Όπως είπε ο ΠτΒ έγινε συνεννόηση με τη ΝΔ δια του κ. Κ. Τσιάρα και αποφασίστηκε να μην γίνει τελικά σήμερα το μεσημέρι η συζήτηση, αλλά ούτε και την μεθεπόμενη εβδομάδα λόγω φόρτου εργασιών εξαιτίας των νομοσχεδίων (Οικονομικών, Υγείας, Παιδείας που αναμένεται να κατατεθεί) που θα πρέπει να ψηφιστούν πριν κλείσει η Βουλή πιθανόν στις 5 Αυγούστου.

Ο Νίκος Βούτσης πρόσθεσε ακόμα ότι σύμφωνα με επικοινωνία που είχε με τους υπουργούς που έχουν μεταβεί στην Κω η κατάσταση εκεί βαίνει ομαλά.



Διαβάστε επίσης