-->
19.04.2024

Μεταγραφικό μπαράζ από τον ΠΑΟ – Προ των πυλών και η 5η μετεγγραφή των πράσινων

Το μεταγραφικό μπαράζ του Παναθηναϊκού στην χειμερινή περίοδο συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Μετά τους Μπουμάλ, Μέστο, Βλαχοδήμο και τον Λούκα Εβανγκελίστα, που βρίσκεται «προ των πυλών», ο Παναθηναϊκός έκλεισε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον 20χρονο επιθετικό της Γκρέμιο, Γιούρι Μαμούτε, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται καθ΄ οδόν για την χώρα μας προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο ενάμιση έτους στο «τριφύλλι» με τη μορφή του δανεισμού.

Οι «πράσινοι» θα διατηρήσουν το δικαίωμα της αγοράς του νεαρού στράικερ, η αξία του οποίου φτάνει τα 4 εκ. ευρώ. Αυτό το ποσό θα πρέπει να καταβάλλει η διοίκηση το ερχόμενο καλοκαίρι εάν θελήσει να τον αποκτήσει από τη Γκρέμιο, σε διαφορετική περίπτωση το κασέ του θα φτάσει τα 7 εκ. ευρώ εάν αποκτηθεί τον Ιούνιο του 2017.

Όπως και στην περίπτωση του Εβανγκελίστα, για την αξία του Μαμούτε, εισηγήθηκε προσωπικά ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού γνωρίζει καλά τον Βραζιλιάνο στράικερ από το «σκάουτινγκ» που έγινε επί θητείας του στην Ουντινέζε και με βάση την πρότασή του κινήθηκε η διοίκηση για την απόκτηση του παίκτη

Ο Μαμούτε είναι διεθνής με την U20 της Βραζιλίας κι αναμένεται στην Ελλάδα αύριο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο!



Διαβάστε επίσης