-->
18.04.2024

Μ. Παπαδοπούλου: Άστοχοι, βλακώδεις και ανυπόστατοι οι χαρακτηρισμοί για τον Π. Καμμένο

Δριμεία επίθεση κατά της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ,Μανταλένα Παπαδοπούλου, με αφορμή, σύμφωνα με την ανακοίνωσή που εξέδωσε, «τους ίδιους άστοχους, βλακώδεις και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς εναντίον του Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Πατρίδας μας και Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου».

Οι ΑΝΕΛ, σε διαφορετικό μήκος κύματος επέλεξαν να σηκώσουν πολύ ψηλά τον πήχυ της κριτικής χαρακτηρίζοντας το Κίνημα Αλλαγής «μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ».

Αφορμή στάθηκε η επίθεση της Φώφης Γεννηματά από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος στον Πάνο Καμμένο. Αναλυόντας την «κακή διαχείριση» στα εθνικά θέματα η κ.Γεννηματά στοχοποίησε τον Υπουργό Αμυνας λέγοντας πως «ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την κατάσταση αυτή καθώς, μεταξύ άλλων, ανέχεται, καλύπτει τις άστοχες και επικίνδυνες ενέργειες του υπουργού του».

Όπως ανέφερε η κ. Παπαδοπούλου η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ (δεν ανέφερε Κίνημα Αλλαγής αλλά το χαρακτήρισε ΠΑΣΟΚ) βρίσκονται σε πλήρη ταύτιση.

Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ, τονίζει πως: «Η κ. Γεννηματά και το μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ νομίζει ότι μπορεί να εμπαίζει τον ελληνικό λαό με μια δήθεν «νέα» προσπάθεια που είναι όμως καταδικασμένη να την πάρει… ο άνεμος, αφού το ΑΦΜ μεν αλλάζει, το αποτυχημένο πολιτικό προσωπικό που συμμετέχει παραμένει το ίδιο».

Τέλος, απευθυνόμενη στη Ν.Δ. η κ. Παπαδοπούλου αναφέρει: «Όσο για τον κ. Γεωργιάδη με τις συνεχείς επιθέσεις εναντίον του κ. Πάνου Καμμένου επενδύει αποκλειστικά και μόνο στην προσωπική του προβολή γιατί νομίζει ότι όχι απλώς συμπροεδρεύει, αλλά ότι προεδρεύει στη ΝΔ αντί του κ. Μητσοτάκη».



Διαβάστε επίσης