-->
28.03.2024

ΝΔ για Τόσκα: Δεν μπορούν να υποστηρίξουν ούτε τα ψέματά τους

«Στην κυβέρνηση δεν μπορούν να υποστηρίξουν ούτε τα ψέματά τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα ότι δεν υπήρχε οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών στις μεγάλες πυρκαγιές.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να προκαλεί τους πολίτες πάνω στις στάχτες και τα αποκαΐδια. Μέχρι πριν λίγες ημέρες, κύκλοι του κ. Τόσκα και ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κοντονής, μιλούσαν για «σχέδιο αποσταθεροποίησης» της Κυβέρνησης με τον κ. Τσίπρα να είναι ο αόρατος συντονιστής της επιχείρησης κατάσβεσης. Σήμερα ο κ. Τόσκας διαψεύδει ως «συνωμοσιολογικά» τα σενάρια που οι ίδιοι κατασκεύασαν. Τελικά στην Κυβέρνηση δεν μπορούν υποστηρίξουν ούτε τα ψέματά τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Καμία συνωμοσιολογία δεν υπάρχει και είναι μακριά από εμάς τα όποια συνομωσιολογικά σενάρια. Όμως υπάρχουν πάρα πολλές προσπάθειες από εμπρηστές, έχουν συλληφθεί κάποιοι, έχουν προσαχθεί στην δικαιοσύνη που είναι ύποπτοι για προσπάθειες εμπρησμού» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ρ/σ Κόκκινο, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.



Διαβάστε επίσης