-->
18.04.2024

ΝΔ: Η δικαιοσύνη θα δώσει απάντηση στα άθλια δημοσιεύματα που υιοθετεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Για αθλιότητα και συκοφαντία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, επισημαίνοντας ότι η απάντηση θα δοθεί από την δικαιοσύνη.
«Μπροστά στα ολέθρια αδιέξοδα στα οποία οδηγούν τους Έλληνες, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας και το «παρασύστημά» τους, εξελίσσονται από συνώνυμο της εξαπάτησης και του ψέματος σε συνώνυμο της λασπολογίας και της χυδαιότητας», τονίζει η Νέα Δημοκρατία.
«Απάντηση στην αθλιότητα και τη συκοφαντία των δημοσιευμάτων, που χωρίς ντροπή υιοθετεί και αναπαράγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα δώσει η ελληνική δικαιοσύνη», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
mareva mitsotakiO ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, κάλεσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να πάρει θέση τόσο για την υπόθεση Παπασταύρου, στενό συνεργάτη του τέως πρωθυπουργού Α. Σαμαρά που έγινε ευρύτερα γνωστός από την εμπλοκή του στη Λίστα Λαγκάρντ, για την καταβολή των 3,3 εκατ. ευρώ, όσο και για τα δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα» για συνεργασία της συζύγου του Mareva Grabowski και του κ. Παπασταύρου.
Σύμφωνα με το περιοδικό «Επίκαιρα», ο κ. Παπασταύρου υπήρξε συνέταιρος και συνεργάτης της συζύγου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, στην εταιρεία συμβούλων διαχείρισης κεφαλαίων MG Capital Advisors ΑΕ που η τελευταία ίδρυσε και διοικούσε.



Διαβάστε επίσης