-->
29.03.2024

ΝΔ: «Ομάδα Δράσης για την επιχειρηματικότητα» με επικεφαλής τον Θ. Σκυλακάκη της «Δράσης»

«Ομάδα Δράσης για την άρση εμποδίων στην επιχειρηματικότητα, την προσέλκυση επενδύσεων και την προώθηση της εξωστρέφειας των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, δημιουργείται στην αξιωματική αντιπολίτευση με απόφαση του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη.

Επικεφαλής στην ομάδα ορίστηκε ο πρόεδρος του κόμματος «Δράση» και πρώην ευρωβουλευτής Θόδωρος Σκυλακάκης, ο οποίος στις αρχές του χρόνου είχε συναντηθεί μα τον κ. Μητσοτάκη και είχε ανακοινώσει τη σύμπραξη με τη Νέα Δημοκρατία του φορέα του οποίου ηγείται.

Την ομάδα απαρτίζουν επίσης οι κινούμενοι στον ίδιο ιδεολογικό χώρο με τον επικεφαλής της Δράσης, κύριοι Τέλης Αϊβαλιώτης (με ειδικότερη ευθύνη για το Παρατηρητήριο Επιχειρηματικότητας) Τάσος Αβραντίνης, Γιάννης Ανδρουλάκης, Μιχάλης Κεφαλογιάννης (προσέλκυση επενδύσεων), Στέφανος Κοτσώλης (προώθηση εξωστρέφειας μικρών και μεσαίων Επιχειρήσεων), Δημήτρης Σκάλκος και Αιμίλιος Στασινάκης (θέματα επενδύσεων που συνδέονται με τη δημόσια περιουσία).

Από την Πειραιώς έγινε γνωστό ότι στη συνέχεια θα προστεθούν κι άλλα πρόσωπα που θα αναλάβουν συγκεκριμένο έργο. Ενώ διευκρινίστηκε ακόμη ότι «η ομάδα θα συνεργάζεται με τους αρμόδιους τομείς και γραμματείες του κόμματος και θα υλοποιεί ειδικά έργα και δράσεις».



Διαβάστε επίσης