-->
19.04.2024

Ξυλοκόπησαν πάλι τον δολοφόνο της εφοριακού

Tην οργισμένη αντίδραση του συγκεντρωμένου πλήθους στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων συνάντησε και σήμερα ο 58χρονος ο οποίος προσήχθη προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή για της δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Στα δικαστήρια ήταν παρόντες οι συγγενείς της κοπέλας ,αλλά και πολίτες που τυχαία βρέθηκαν στον ίδιο χώρο για κάποια δική τους υπόθεση. Μόλις έγινε αντιληπτή η προσαγωγή του δράστη επαναλήφθηκαν οι σκηνές που είχαν προηγηθεί λίγα 24ωρα πριν, όταν για πρώτη φορά οδηγήθηκε ενώπιον της Δκαιοσύνης προκειμένου να λογοδοτήσει για την αποτρόπαιη εγκληματική του πράξη.

Η οικογένεια του θύματος και ο κόσμος επιχείρησε να επιτεθεί στον δράστη, ο οποίος έχει ομολογήσει το έγκλημα για το οποίο κατηγορείται. «Θάνατος», φώναζε το πλήθος, «είναι η τιμωρία που του αρμόζει». Μετά το τέλος της απολογίας του, ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου.

Ο 58χρονος είχε ζητήσει και είχε λάβει 48ωρη προθεσμία την Τετάρτη, όταν και σημειώθηκαν επεισόδια εναντίον του από συγγενείς και φίλους της άτυχης κοπέλας. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα υποστηρίξει ότι δεν είχε πρόθεση την ανθρωποκτονία της κοπέλας, αλλά την κλοπή της τσάντας της, ενώ την ώρα της πράξης του βρισκόταν σε στερητικό σύνδρομο.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα από την οποία επήλθε θάνατος, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.



Διαβάστε επίσης