-->
19.04.2024

Οι υποψήφιοι της ΝΔ στο ευρωψηφοδέλτιο – O Aυτιάς, ο Φραγκούλης και η Ράπτη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η συγκρότηση του γαλάζιου ευρωψηφοδελτίου με την Πειραιώς να είναι σε επικοινωνία και με γνωστά ονόματα που μπορούν να προσκυνούν ψηφοφόρους από όλους τους χώρους αφού οι ευρωβουλευτές θα εκλεγούν με σταυρό και όχι με λίστα.

Όπως αποκαλύπτει η Real news και ο Γιώργος Σιαδήμας πρόταση για να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές έχει γίνει στον Γιώργο Αυτιά και μάλιστα οι δυο πλευρές είναι κοντά.

Βολιδοσκόπηση φαίνεται πως έχει γίνει τόσο στον πρώην υπηρεσιακό υπουργό Εθνικής Άμυνας στον Φραγκούλη Φράγκο ενώ στο τραπέζι είναι και το όνομα του γνωστού ηθοποιού Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη.

Στην λίστα με αυτούς που μπορεί να κατέβουν είναι και το όνομα της βουλευτή Α Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη.

Όσον αφορά τον Γιάννη Πρετεντέρη η Πειραιώς είχε επαφή μαζί του αλλά ο γνωστός δημοσιογράφος εμφανίζεται απρόθυμος.

Την ίδια ώρα όμως σύμφωνα με το δημοσίευμα έχουν κλειδώσει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, ο οικονομολόγος Δημήτρης Τσαγκάρης, ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος, το κεντρικό στέλεχος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Γιώργος Κρεμλής και η καθηγήτρια της Ιατρικής Λυδία Μουζάκα. Ακόμα ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Δημήτρης Μελάς, ο ΟΝΝΕΔίτης Θόδωρος Καλαμπόκης, ο πρέσβης Αλέξανρος Μαλλιάς ενώ κοντά στο να κατέβει είναι και η Σοφία Ζαχαράκη.

Παράλληλα έχουν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες του Ευάγγελου Μειμαράκη, της Άννας Ασημακοπούλου και της Κατερίνας Μάρκου ενώ θα κατέβουν και οι σημερινοί ευρωβουλευτές της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, η Ελίζα Βόζεμπεργκ, ο Γιώργος Κύρτσος και ο Θόδωρος Ζαγοράκης.

Διαβάστε το δημοσίευμα εδώ

 



Διαβάστε επίσης