-->
29.03.2024

Ο γιος του Ντίνου Μπάρκα για τις δηλώσεις του Κέρι Νίνταμ: Η μητέρα του Μπεν θα έπρεπε να ντρέπεται

Τον τελευταίο καιρό το όνομα του χειριστή ενός εκσκαφέα, του Ντίνου Μπάρκα, έχει συνδεθεί στενά με την υπόθεση του μικρού Μπεν, καθώς η αστυνομία πιστεύει πως το άτυχο αγόρι καταπλακώθηκε από το μηχάνημα που χειριζόταν ο Μπάρκας.

Μια ημέρα μετά το κλείσιμο της υπόθεσης και τις δηλώσεις της Κέρι Νίνταμ, η οποία σχολίασε: «Ελπίζω να καίγεται στην κόλαση ο Ντίνος Μπάρκας», ο γιος του χειριστή εκσκαφέα, Βαλάντης Μπάρκας, ξέσπασε σε συνέντευξή του στη βρετανική Daily Mail. Ο άντρας εμφανίστηκε οργισμένος, καθώς υποστηρίζει πως χαρακτηρίζουν τον πατέρα του δολοφόνο, χωρίς την παραμικρή απόδειξη.

Ο Βαλάντης Μπάρκας, σχολίασε πως η οικογένεια του συνεργάζεται τα τελευταία 25 χρόνια με τους ερευνητές προκειμένου να λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισης του μικρού Μπεν, ενώ ξέσπασε, δηλώνοντας: «Η Κέρι Νίνταμ  θα έπρεπε να ντρέπεται. Είμαστε πάρα πολύ ταραγμένοι από αυτά που δήλωσε σχετικά με τον πατέρα μου, ότι δηλαδή θα πρέπει να καίγεται στην κόλαση».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως: «Ο πατέρας μου κατηγορείται πως σκότωσε ένα μικρό παιδί και η φωτογραφία του έχει δημοσιευτεί παντού, χωρίς όμως να υπάρχει η παραμικρή απόδειξη. Έχω παραμείνει ήρεμος σε όλο αυτό. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Έχουμε προσπαθήσει να βοηθήσουμε».

Ο γιος του Ντίνου Μπάρκα σχολίασε πως ο πατέρας του επρόκειτο για καταπληκτικό άνθρωπο, καθώς τόνισε: «Είναι εύκολο να κατηγορείς έναν νεκρό. Ο πατέρας μου έχει πεθάνει και το όνομα του σπιλώνεται. Ήταν ένας πανέμορφος άνθρωπος. Τον σέβονταν όλοι. Δεν υπήρχε καλύτερος άνθρωπος από τον πατέρα μου και ο Θεός τους θέλει κοντά του τους καλούς ανθρώπους».

Ο Ντίνος Μπάρκας, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο πριν έναν χρόνο, ήταν χειριστής ενός εκσκαφέα δίπλα από το σπίτι που έμενε η οικογένεια Νίνταμ. Τον περασμένο Μάιο ένας άντρας, ο οποίος εργαζόταν με τον Μπάρκα εκείνη την περίοδο, έδωσε στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση, ισχυριζόμενος πως το μηχάνημα που χειριζόταν ο Μπάρκας σκότωσε τον μικρό Μπεν.



Διαβάστε επίσης