-->
14.05.2024

«Ο λαός έχει κουραστεί»

Μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξεις τοποθετήθηκε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κ. Χρυσοβελώνη, η οποία δήλωσε πως «πρέπει να εμπιστευτούμε την κρίση του Ελληνικού Λαού, που έδωσε ισχυρή εντολή στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Τόνισε πως η συγκυβέρνηση έχει την ικανότητα, την εντιμότητα και την επάρκεια να διαχειριστεί τα πράγματα.

Από τη συμφωνία του Ιουλίου, πρέπει να πάρει η κυβέρνηση όλα τα καλά και να βρει τα ισοδύναμα μέτρα που θα αντισταθμίσουν τις όποιες αστοχίες έχουν προκληθεί και να εργαστεί για να ανακουφιστούν όσοι πλήττονται από το νέο Μνημόνιο.

Σημείωσε πως «η αντοχή του λαού έχει όρια και οι προσδοκίες του είναι πολύ υψηλές» και συνέχισε πως έχει κουραστεί να ακούει συνεχώς ότι «θα του πάρουν το σπίτι».

Τέλος όσον αφορά τη στάση των ΑΝΕΛ στις επικείμενες ψηφοφορίες, ανέφερε πως: «Οι βουλευτές ψηφίζουν – υποχρεούνται να ψηφίζουν – κατά συνείδηση, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ σε όλες κρίσιμες ψηφοφορίες της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου επέδειξε ενότητα και ομοψυχία με κυρίαρχο κριτήριο να αποφευχθεί η χρεοκοπία. Ψηφίσαμε τη συμφωνία και όσα περιελάμβανε, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και το αντίστοιχο πολιτικό κόστος. Εκτιμώ ότι οι βουλευτές των ΑΝΕΛ θα επιδείξουν και στο προσεχές διάστημα ανάλογη υπευθυνότητα ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα σε περιπέτειες».



Διαβάστε επίσης