-->
29.03.2024

Ο Μητσοτάκης ποντάρει στη συναίνεση για το προσφυγικό – Γιατί επισκέπτεται τον Μουζάλα

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, θα έχει στις 11:30 στο γραφείο του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει αποφασίσει σε αυτό το μείζον ζήτημα να κινηθεί με συναίνεση και να βοηθήσει την κυβέρνηση. Ο ίδιος βέβαια θα αναδείξει τα κενά, τις αρρυθμίες και τις καθυστερήσεις στα χρονοδιαγράμματα σε μια προσπάθεια να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ θέλει να δείξει πως μπροστά στο εθνικό συμφέρον πρέπει να υπάρχει συναίνεση και όχι μικροκομματικά παιχνίδια. Εξάλλου γνωρίζει πολύ καλά πως αν » σκάσει » το προσφυγικό και βγούμε από τη συνθήκη Σένγκεν οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες για την χώρα μας.

Στη συνάντηση, θα συμμετέχουν ακόμα η Συντονίστρια Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη καθώς και ο επικεφαλής του τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας.

Μάλιστα στενός συνεργάτης του πρόεδρου της ΝΔ, έλεγε χαριτολογώντας στο 15minutes.gr πως «αν θέλαμε ρήξη θα πηγαίναμε με τον Άδωνι Γεωργιάδη στη συνάντηση με τον Μουζάλα».



Διαβάστε επίσης