-->
18.04.2024

Πάνω από 35 λεωφορεία γεμάτα με επιβάτες ακινητοποιημένα στη Φθιώτιδα

Πάνω από 35 λεωφορεία γεμάτα με επιβάτες και με κατεύθυνση από Αθήνα προς τις θεσσαλικές πόλεις και τη βόρεια Ελλάδα έχουν ακινητοποιηθεί για περισσότερο από δυόμισι ώρες σε διάφορα σημεία του εθνικού δικτύου, μέσα στον νομό της Φθιώτιδας.

Λίγο μετά το μεσημέρι, η Αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας, μπροστά στην ένταση που δημιούργησαν οι πολύωρες καθυστερήσεις, έδωσε άδεια ώστε σιγά-σιγά το επόμενο διάστημα τα λεωφορεία, που είχαν ακινητοποιηθεί από τις 9.30 το πρωί, να κινηθούν προς τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ θα χρειαστεί περισσότερο από μία ώρα για να απεγκλωβιστούν τα ακινητοποιημένα λεωφορεία. Σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων.

Σε ό,τι αφορά τις χιονοπτώσεις συνεχίζονται με ιδιαίτερη ένταση σε ολόκληρη την περιοχή παρά το γεγονός ότι για μισή ώρα περίπου υπήρξε μία μικρή ύφεση και με τον τρόπο αυτό δόθηκε η δυνατότητα στα εκχιονιστικά μηχανήματα που κινούνται στο εθνικό δίκτυο να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία απομακρύνοντας τα χιόνια και ρίχνοντας αλάτι, καθώς οι θερμοκρασίες είναι στους -4 βαθμούς Κελσίου.



Διαβάστε επίσης