-->
19.04.2024

Πέθανε ο Nelsan Ellis, πρωταγωνιστής της σειράς «True Blood», σε ηλικία 39 ετών

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 39 ετών, άφησε ο ηθοποιός Nelsan Ellis, γνωστός από τον ρόλο του Lafayette Reynolds στην τηλεοπτική σειρά «True Blood».

Την είδηση επιβεβαίωσε η μάνατζερ του ηθοποιού. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, που πρώτο μετέδωσε την είδηση, ο θάνατός του προήλθε από επιπλοκές λόγω καρδιακής ανεπάρκειας.

Γεννημένος στο Ιλινόις των ΗΠΑ, ο Ellis υποδύθηκε στο «True Blood» τον Lafayette Reynolds, έναν ομοφυλόφιλο μάγειρα, από το 2008 έως το 2014 ενώ πιο πρόσφατα εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά «Elementary».

Εκτός από ηθοποιός ήταν θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης, ενώ υποδύθηκε, επίσης, τον Martin Luther King Jr. στην ταινία «The Butler» και τον τραγουδιστή Bobby Byrd στην βιογραφική ταινία του James Brown, «Get On Up».

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο HBO σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Nelsan Ellis.

Ο Nelsan ήταν για χρόνια μέλος της οικογένειας του HBO και η ερμηνεία του στο ρόλο του Lafayette θα μείνει να μνημονεύεται στη συνολική κληρονομιά του »True Blood». Θα λείψει σε όλους τους θαυμαστές τους και σε όλους εμάς στο HBO».



Διαβάστε επίσης