-->
28.03.2024

«Παρών» στην προσπάθεια για ενότητα της Κεντροαριστεράς δηλώνει ο Χρυσοχοΐδης

«Τίποτα δεν ξεχνιέται, δεν αφήνεται πίσω έτσι απλά, πάντα υπάρχουν μνήμες και διαφωνίες και διαφορές, ωστόσο αυτή τη στιγμή χρειάζεται με τόλμη να προχωρήσουμε μπροστά και είμαι αισιόδοξος πως θα γίνει» δήλωσε ο πρώην υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 fm», για τις πολιτικές ζυμώσεις στον χώρο της κεντροαριστεράς.

«Ο χώρος της κεντροαριστεράς έχει υποστεί ένα πολύ μεγάλο πλήγμα τα τελευταία χρόνια από τις επιπτώσεις της διακυβέρνησης, που προήλθε από την κρίση, είναι ένας χώρος στον οποίο υπάρχουν πολλά φορτία συναισθηματικά, πολιτικά, προσωπικά […] και εκ των πραγμάτων οι συζητήσεις είναι περισσότερες, πιο φορτισμένες και συζητήσεις αναζήτησης» επισήμανε ο κ. Χρυσοχοϊδης και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι είναι μία καλή στιγμή […], είναι ευκαιρία να προβάλουμε, να διατυπώσουμε μία πρόταση, με νέο λόγο, ένα νέο όραμα και κυρίως μία νέα ελπίδα για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα τα στελέχη -από τους πρωταγωνιστές μέχρι τους απλούς ανθρώπους της παράταξής μας σε τοπικό επίπεδο- αρχίζουν και αντιλαμβάνονται την ανάγκη για ενότητα και φυγή προς τα μπρος και θα γίνει αυτό, είμαι αισιόδοξος».

Ο πρώην υπουργός δήλωσε πως παραμένει ενεργός στην κεντρική πολιτική σκηνή. «Είμαι μέλος της ΚΟΕΣ (Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου) της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΠΑΣΟΚ, είμαι ενεργός διαρκώς και θέλω το επόμενο χρονικό διάστημα να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη διαμόρφωση αυτής της νέας πραγματικότητας στον χώρο της προοδευτικής παράταξης. Βεβαίως εδώ είμαι, παρών» είπε.



Διαβάστε επίσης