-->
18.04.2024

Ποιος Υπουργός δηλώνει ότι δε θα εφαρμόσει την τροπολογία την οποία φέρνει στη Βουλή;

«Εάν δεν κάνουμε κάτι πάνω σε αυτό το θέμα θα έχουμε ημερήσιο πρόστιμο και η ΕΕ θα μας πάει στο ευρωπαϊκό δικαστήριο… αλλά όσο υπάρχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είμαι εγώ ο υπουργός δεν θα εισπραχθούν αυτές οι ανακτήσεις… «και συμπλήρωσε συνωμοτικά… « Καταλαβαίνετε τι σας λέω…»!!!

Σε αυτή την απίστευτη δήλωση προχώρησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου.

apostolou708a

Όπως ήταν φυσικό, τα κόμματα της αντιπολίτευσης αντέδρασαν έντονα κάνοντας λόγο για προκλητική κοροϊδία προς την Ευρωπαϊκή Ενωση την οποία θεωρεί κουτόφραγκους όπως έλεγαν χαρακτηριστικά. «Αφού παρουσία όλων των βουλευτών και σε δημόσια συνεδρίαση ο καιρός Αποστόλου λέει επί της ουσίας φέρνω μία τροπολογία την ψηφίζω για να μην φωνάζει η ευρωπαϊκή ένωση αλλά δεν την εφαρμόζω» έλεγαν.

Ο κ. Ευάγγελος Αποστόλου προχώρησε στην «αποκάλυψη»αυτή θέλωντας να απαντήσει στις επιθέσεις της Αντιπολίτευσης για αυτή την δυσβάσταχτη τροπολογία για τους αγρότες που έφερε λέγοντας πως «θα πρέπει να καταλάβετε ότι είμαστε στο απόσπασμα της ΕΕ και θα πρέπει να το θεραπεύσουμε… Το ημερήσιο πρόστιμο εάν δεν τους δείξουμε ότι κάνουμε θα είναι πολύ μεγάλο…» αλλά μην στεναχωριέστε… « αυτές οι ανακτήσεις δεν θα γίνουν όσο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και κυβέρνηση και εγώ υπουργός…».



Διαβάστε επίσης