-->
18.04.2024

Προκλητικός ο Ρουβίκωνας για τη βόλτα Κουφοντίνα: Αυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπάταμε εμείς

«Aυτοί οι δρόμοι φτιάχτηκαν για να περπατάμε εμείς» ήταν το σχόλιο ηγετικού μέλους του Ρουβίκωνα στο facebook για την βόλτα του εκτελεστή της 17 Νοέμβρη στο κέντρο της Αθήνας Δημήτρη Κουφοντίνα που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Κουφοντίντας κάνοντας χρήση της άδειας που εξασφάλισε από τις φυλακές Βόλου όπου κρατείται, εθεάθη την Τετάρτη να περπατά μέρα μεσημέρι στους δρόμους της Αθήνας με τον γιο του Έκτορα και συνοδεία 4-5 ατόμων.

Η βόλτα του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της έκτης άδειας του προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις στο πολιτικό προσκήνιο της χώρας. Σε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωνε πως «η βόλτα του δολοφόνου Κουφοντίνα στους ίδιους δρόμους που σκότωσε εν ψυχρώ τα θύματα του συνιστά μέγιστη προσβολή στη μνήμη τους».

Xαρακτηριστικό είναι και το σχόλιο, κάτω από την ανάρτηση του Καλαϊτζίδη, κάποιου φίλου στο f/b με τον γιο του Κουφοντίνα:

Γράφει συγκεκριμένα ο Στέφανος Πολίτης: » όλοι εκείνοι που διαρρηγνύουν ιμάτια για την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι αγόμενοι και φερόμενοι από τα ανελεύθερα ΜΜΕ που παραμένουν ομοτράπεζα της εξουσίας και του συστήματος. Είναι ο όχλος του διαδικτύου που δεν γνωρίζει και δεν ενδιαφέρεται να μάθει ούτε για την ισχύουσα νομοθεσία, ούτε για το ποιος είναι ο Κουφοντίνας και η 17Ν, ούτε για το ποιοι ήταν οι εκτελεσθέντες, ούτε για το αν υπάρχουν θύματα και από την άλλη πλευρά και για το αν οι δράστες αυτών των δολοφονιών (και όχι εκτελέσεων) είναι εκτός φυλακής ή δεν λογοδότησαν ποτέ. χύνουν τάχα δάκρυα για βασανιστές μαλιομπαμπαλαίους, τους μομφεράτους και τους άλλους και δεν ξέρουν τίποτε για Κουμή, Κανελλοπούλου, Καλτέζα, Τεμπονέρα, Γρηγορόπουλο, Φύσσα, Κωστόπουλο και τόσους ακόμη θύματα τη δεξιάς, της ακροδεξιάς και των νεοφασιστών. Οπως έχω ξαναπει, εδώ μέσα, με την πλύση εγκεφάλου από τα παπαγαλάκια και τα τρολ του συστήματος, σέρνεται πολύς συντηρητισμός, όζει ακροδεξιά κι ο όχλος προβατηδόν ακολουθεί. Αυτό είναι που πρέπει να ανατραπεί σήμερα.✊»



Διαβάστε επίσης