-->
29.03.2024

Τελευταίο αντίο στη Δώρα που δολοφονήθηκε στο νεκροταφείο (εικόνες)

Φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι της Δώρας Ζέμπερη βρέθηκαν από νωρίς το μεσημερί της Παρασκευής στο Β’ Νεκροταφείο στα Πατήσια για να πουν το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη εφοριακό.

Ο χώρος του Κοιμητηρίου κατακλύστηκε από νέου ανθρώπους που δεν μπορούσα να πιστέψουν ότι το απόγευμα της Τετάρτης λίγα μέτρα μάκρια η χαμογελαστή Δώρα βρήκε τραγικό θάνατο με 14 μαχαιριές σε όλο της το σώμα.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της που μπήκε στο χώρο υποβασταζόμενη σε πολύ άσχημη κατάσταση. Με δάκρυα στα μάτια βρισκόντουσαν δίπλα στη σωρό τα αδέρφια της και ο πατέρας της που δεν σταμάτησε λεπτό να ζητά την σύλληψη του δολοφόνου.

Ανάμεσα στα στεφάνια που έφτασαν στον κοιμητήριο ήταν και αυτό της οικογένειας του Γιάννη Καυκιά, του παιδικού φίλου της Δώρας που έχασε τη ζωή του τον περασμένο Μάιο σε εργατικό δυστύχημα. Στο μνήμα του φίλου της πήγαινε η 32χρονη την μέρα της δολοφονίας.

Όπως όλα δείχνουν ο δράστης δεν βρίσκεται στο φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον της Δώρας, ούτε έχει κάποια σχέση με την εργασία της.

Από νωρίς το πρωί συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της Δώρας βρίσκονταν στο διαμέρισμα στο Γαλάτσι, εκεί που έμενε μαζί με τα τρία της αδέρφια, την μητέρα και τον πατριό της, για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια.


Οργή, θυμός και πόνος είναι ζωγραφισμένα στα πρόσωπα της οικογένειας της άτυχης Δώρας που αναζητά το δολοφόνο της, αλλά και την παραδειγματική του τιμωρία.

Η οικογένειά της μιλά για προμελετημένο φόνο λόγω της δουλειάς που έκανε στον ΣΔΟΕ και των υποθέσεων που χειριζόταν.  Η άτυχη εφοριακός είχε σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είχε πτυχίο στις Κοινωνικές και Πολιτικές Επιστήμες. Φέτος, αποφάσισε να κάνει και το μεταπτυχιακό της στο Καποδιστριακό. Όλοι μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για  αυτή την κοπέλα που έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα.


«Ήταν αδερφή, μάνα και πατέρας για εμάς» έγραψε στο facebook η μία αδελφή της Δώρας. Με το μισθό της συντηρούσε και την οικογένεια και βοηθούσε τη μητέρα της η οποία δούλευε ως καθαρίστρια και τα λεφτά ήταν λίγα.


Όμως η αδελφή της έκανε και μια άλλη ανάρτηση και αυτή ήταν για τον πατέρα της ο οποίος έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ και μίλησε για υπόθέσεις που χειριζόταν στο ΣΔΟΕ. Μάλιστα η ανάρτησή της είναι πολύ σκληρή…

Δεκάδες είναι τα μηνύματα φίλων και συγγενών στο facebook της άτυχης 32χρονης ενώ δεν λείπουν και άγνωστα άτομα που απλά έμαθαν για τη δολοφονία της και θέλησαν να της ευχηθούν καλό παράδεισο .

-Κοριτσάκι μου γλυκό ξαδερφούλα μου έφυγες από την ζωή τόσο άδικα και σκληρά θα σε θυμόμαστε πάντα θα είσαι ο δικός μας άγγελος στον ουρανό καλό παράδεισο.

-Δεν υπάρχουν λόγια !!!!!!!!!
-Αυτό το τραγικό τέλος ……. κρίμα …… Καλό παράδεισο στον κήπο τού Άγγελου ………

-Καλό παράδεισο Θεοδώρα…Ας ελπίσουμε να βρεθεί σύντομα αυτό το τέρας…Υπάρχει Θεία Δίκη…Κουράγιο κ συλλυπητήρια στην οικογένεια.

-Πόσο κρίμα κι άδικο! Καλό παράδεισο στο κορίτσι και κουράγιο στην οικογένεια. Ο σταυρός που έχουν να σηκώσουν, πολύ βαρύς. Μακάρι να βρεθεί αυτός που το έκανε και να πληρώσει. Άνθρωπο δεν θα το πω γιατί δεν είναι. Μάλλον τέρας.

-Αν και δεν σε ήξερα ! Εύχομαι να βρεθεί το κτήνος ! Καλό Παράδεισο Κοπελάρα  μου ! Να προσέχεις εκεί ψηλά τους δικούς σου ανθρώπους ! Τραγικό να σε βρει κάτι τέτοιο! Να ναι ελαφρύ το χώμα σου!



Διαβάστε επίσης