-->
14.05.2024

Στέλεχος της ΕΡΤ προς Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Επειδή έχεις ωραίο μουτράκι… εάν δεν υπακούσεις, δεν ξέρεις τι έχεις να πάθεις

Συνεχίζεται η ανταλλαγή ανακοινώσεων σχετικά με την απομάκρυνση της δημοσιογράφου Αντριάνας Παρασκευοπούλου από την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων στην ΕΡΤ. O δηκηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, απάντησε στη χθεσινή ανακοίνωση της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, ο κ. Δημητρακόπουλος επισημαίνει πως: «Ουδέποτε ορίσθηκε από την διοίκηση της ΕΡΤ η κ. Αντριάνα Παρασκευοπούλου ως παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στις 6:00 π.μ. και αρνήθηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες (άλλωστε για πολλά χρόνια στο παρελθόν εργαζόταν από τις   4 τα ξημερώματα, στις ενημερωτικές εκπομπές της δημόσιας τηλεόρασης για να συμβάλει στην πληρότητα τους)».

Επίσης σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης του, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος γράφει πως στέλεχος της διοίκησης της ΕΡΤ με απαξιωτικό ύφος προς γυναίκα και απειλητικό, προς εργαζόμενη δημοσιογράφο, ανέφερε στην κυρία Παρασκευοπούλου ότι «επειδή έχεις ωραίο μουτράκι, με ένα μακιγιάζ, μπορεί να είσαι χρήσιμη στο σχεδιαζόμενο δελτίο στις 6:00 το πρωί», με την προειδοποίηση –συγχρόνως- ότι «εάν δεν υπακούσεις σε αυτά που σου λέμε, δεν ξέρεις τι έχεις να πάθεις».



Διαβάστε επίσης