-->
29.03.2024

Στον εισαγγελέα για την άγρια δολοφονία του Γάλλου συντρόφου της

Ενώπιον του εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στο Ηράκλειο της Κρήτης η 44χρονη Γαλλομαροκινή για τη δολοφονία του Γάλλου συντρόφου της σε ξενοδοχείο στην περιοχή Τσούτσουρα, με την ίδια να επιμένει ότι ο 56χρονος έπαθε αμόκ, αυτοτραυματίστηκε και εκείνη δεν μπόρεσε να τον αποτρέψει.

Τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας παραπέμπουν πάντως σε άγρια δολοφονία, με τον άτυχο τουρίστα να έχει δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα με ψαλίδι, σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, ενώ ο 56χρονος είχε και αρκετές αμυχές στα χέρια, γεγονός που αποδεικνύει πως υπήρξε πάλη ανάμεσα στο ζευγάρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 56χρονος έφτασε στην Κρήτη μαζί με την 44χρονη το περασμένο Σάββατο και είχαν σκοπό να καθίσουν μία ολόκληρη βδομάδα. Το ζευγάρι, σύμφωνα με μαρτυρίες, κατανάλωνε αρκετή ποσότητα αλκοόλ και στη συνέχεια επέστρεφε στο δωμάτιό του όπου οι καβγάδες ήταν καθημερινοί

Μάλιστα, κατά την παραμονή τους στο ξενοδοχείο κάθε βράδυ υπήρχαν παράπονα από άλλους τουρίστες καθώς από το δωμάτιό τους ακούγονταν υστερικές φωνές και χτυπήματα.

Το μοιραίο βράδυ, σύμφωνα με τιο cretapost.gr, τα άτομα που έμεναν δίπλα, τους άκουσαν να καβγαδίζουν και ειδοποίησαν τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου. Εκείνοι ανέβηκαν στο δωμάτιο, χτύπησαν αλλά δεν πήραν καμία απάντηση. Τελικά, άνοιξαν την πόρτα και αντίκρισαν τον 56χρονο να κείτεται αιμόφυρτος μπροστά από το δωμάτιο του μπάνιου και την 44χρονη να κάθεται στο κρεβάτι.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για τον 56χρονο.

Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας κάνοντας μία πρώτη αυτοψία, βρήκαν το ματωμένο ψαλιδάκι στο καλαθάκι των αχρήστων και συνέλαβαν την 44χρονη, που από την πρώτη στιγμή δηλώνει αθώα ισχυριζόμενη πως ο 56χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα και αρκετές φορές στο παρελθόν έχει αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του.



Διαβάστε επίσης