-->
25.04.2024

Στο «ρελαντί» ο Ολυμπιακός 3-0 τον Παναιτωλικό

Άκρως αποτελεσματικός στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, σκόραρε τρία τέρματα σε αυτό το διάστημα για να φτάσει εύκολα στο 3-0 επί του Παναιτωλικού και στη συνέχεια «κατέβασε ταχύτητα», ενόψει και του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα την προσεχή Τετάρτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν στις επιτυχίες ύστερα από δύο συνεχείς ισοπαλίες (με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ) και ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο στην κορυφή του πρωταθλήματος, ισόβαθμοι του ΠΑΟΚ που νωρίτερα είχε επιβληθεί της Ξάνθης με 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Ποντένσε, όταν ύστερα από τη συνεργασία Μασούρα, Γκιγιέρμε κι Ελ Αραμπί ο Μαροκινός βρήκε τον Πορτογάλο στην περιοχή κι εκείνος πλάσαρε τον Κνετ για το 0-1.

Στο 33΄ ο Αριγίμπι με τεχνικό σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σα, για να φτάσουν στο 0-2 οι φιλοξενούμενοι στο 41΄, όταν ο Μασούρας σέντραρε και ο Ελ Αραμπί με «ζυγισμένη» κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Τσιμίκας γύρισε την μπάλα από αριστερά στην περιοχή, ο Ελ Αραμπί απέφυγε τον Μαρσιάλ και με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Ο Ολυμπιακός έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Ραντζέλοβιτς στο 61΄ (απέκρουσε ο Κνετ), ενώ ο Παναιτωλικός είχε μια σπάνια στιγμή για το «γκολ της τιμής», στο 78ο λεπτό.

Στο σημείο εκείνο ο Αριγίμπι πλάσαρε, ο Σα απέκρουσε ασταθώς, στη συνέχεια της φάσης η μπάλα κατέληξε στον Ντίας που πλάσαρε με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα εξουδετερωμένο, αλλά ο Μπουχαλάκης έδιωξε στη γραμμή.



Διαβάστε επίσης