-->
19.04.2024

Στρατιωτικές χορωδίες έψαλαν τα κάλαντα στον Πάνο Καμμένο

Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα άκουσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Πάνος Καμμένος από στρατιωτικές χορωδίες ανταλλάσσοντας ευχές με το προσωπικό στο υπουργείο.

Στην ομιλία του ο υπουργός εξήρε την ετοιμότητα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, που βρίσκονται στις θέσεις τους για να διασφαλίσουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας, την ώρα που οόπως είπε οι περισσότεροι είμαστε με τις οικογένειές μας.

«Είναι έτοιμοι για τον πόλεμο, προκειμένου να διασφαλίσουν την ειρήνη. Τους ευχόμαστε «χρόνια πολλά» σε εκείνους και στις οικογένειές τους», ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας παράλληλα ιδιαίτερη μνεία σε «εκείνες τις οικογένειες που έχασαν εν καιρώ ειρήνης τους δικούς τους ανθρώπους για την πατρίδα. Είμαστε όλοι κοντά τους».

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν η μικτή χορωδία των Ένοπλων Δυνάμεων, οι μπάντες της Πολεμικής Αεροπορίας, του Πολεμικού Ναυτικού, του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων, του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων αλλά και ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης.

Τον υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης, ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Χρήστος Βαΐτσης και η ειδική γραμματέας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Καλλιόπη Παπαλεωνίδα.



Διαβάστε επίσης