-->
19.04.2024

Συλλήψεις διακινητών ναρκωτικών σε Αττική και Μύκονο

Τρία άτομα, μεταξύ των οποίων δυο αδέλφια, συνελήφθησαν από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής με την κατηγορία ότι εμπλέκονται σε κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της Μυκόνου καθώς και σε παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Όπως έγινε γνωστό στις 21 Ιουλίου αστυνομικοί εντόπισαν αρχικά στη περιοχή Μαούνα της Μυκόνου 51χρονο τη στιγμή που προμήθευε 54χρονο με ποσότητα κοκαΐνης και τους συνέλαβαν.
Ακολούθησαν έρευνες σε προσωρινή οικία-καβάτζα του 51χρονου, καθώς και σε μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε ο ίδιος, ιδιοκτησίας του 50χρονου αδελφού του, όπου συνολικά βρέθηκαν συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες κοκαΐνης, έτοιμες για την άμεση διάθεσή τους.
Στη συνέχεια, αναζητήθηκε ο 50χρονος, ο οποίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Αθήνας. Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε διαμερίσματα στην Αθήνα, τα οποία χρησιμοποιούσε ο 50χρονος για να αποθηκεύει τα ναρκωτικά βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης και μικροποσότητα κοκαΐνης καθώς και οπλισμός.
Συνολικά, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 141 αυτοσχέδιες συσκευασίες με κοκαΐνη, βάρους (152) γραμμαρίων περίπου, έτοιμες για άμεση πώληση, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ηρωίνης, ποσότητα σκόνης, άγνωστης χημικής σύστασης, βάρους 260 γραμμαρίων, 2 πιστόλια, 216 φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, το χρηματικό ποσό των 4.720 ευρώ, δίκυκλη μοτοσικλέτα, 4 κινητά τηλέφωνα., πλήθος κλειδιών και νάιλον συσκευασιών.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτική Ανάκριση.


Διαβάστε επίσης