-->
14.05.2024

Συνάντηση Παπαμιμίκου με στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη

Στο περιθώριο της εξόδιου ακολουθίας για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών ο Ανδρέας Παπαμιμίκος τα είπε με τον στενό συνεργάτη του προέδρου της ΝΔ Θανάση Νέζη. Ο πρώην γραμματέας της ΝΔ πέρασε από την Μητρόπολη για το ύστατο χαίρε στον πρώην πρωθυπουργό και εκτός άλλων είδε και τον Νέζη.
Έτσι οι δυο άνδρες απομακρύνθηκαν από την Μητρόπολη και πήγαν σε κοντινό καφέ. Από τον Παπαμιμίκο  είχε ζητηθεί η παραίτηση του από την θέση του γραμματέα λόγω των συσχετισμών στην ΟΝΝΕΔ που είχε σαν αποτέλεσμα την ακύρωση του συνεδρίου με απόφαση Μητσοτάκη.

Μάλιστα ενώ ο Παπαμιμίκος στο δεύτερο γύρο είχε στηρίξει την υποψηφιότητα Μητσοτάκη για την προεδρία της ΝΔ μετά την ακύρωση του συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ οι σχέσεις με το Μοσχάτο πάγωσαν και ο ίδιος αποσύρθηκε από την κεντρική πολιτική σκηνή.Λέτε μετά από αυτή την συνάντηση οι δυο πλευρές να ήρθαν πιο κοντά; Πάντως δεν πρέπει να περνάει απαραίτητο πως ο Ανδρέας Παπαμιμίκος έχει παντρευτεί την ανίψια του Ιβάν Σαββίδη στον οποίο η ΝΔ έχει κηρύξει ανένδοτο.



Διαβάστε επίσης