-->
18.04.2024

ΣΥΡΙΖΑΪΚΗ προβοκάτσια «μυρίζει» η υπόθεση με την αφίσα στο Μετρό

Όσο περνούν οι ώρες προκύπτουν όλο και νεότερα στοιχεία αλλά και πλήθος ερωτημάτων για την περίεργη υπόθεση με τις αφίσες κατά των αμβλώσεων στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ.

Αφού η απόφαση για την τοποθέτηση αυτών των αφισών για την οποία ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ η Κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο πάρθηκε με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ με ευθύνη της Διοίκησης της ΣΤΑΣΥ.

Η οποία όχι μόνο δεν άλλαξε μετά τις εκλογές, αλλά παραμένει «βαθιά» ΣΥΡΙΖΟ-κόκκινη, αναφέρει το Lykavitos.gr.
Ενδεικτικό του ΠΟΣΟ ΣΥΡΙΖΑ είναι η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ, αποτελεί το γεγονός πως ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ Σταύρος Στεφόπουλος είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πριν διορισθεί στα 2015, μαζί με σειρά «κομισαρίων» της Κουμουνδούρου επικεφαλής του εν λόγω Δημόσιου Οργανισμού, ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γαβριήλ Σακκελαρίδη στην Αθήνα.

Τα παραπάνω ερωτηματικά ενισχύονται και από την ΑΜΕΣΗ αντίδραση του επικοινωνιακού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ, που σε χρόνο (κυριολεκτικά) dt ξεσήκωσε τον κόσμο.

Λες και γνώριζε «εκ των έσω» όλη αυτή την υπόθεση, για την οποία η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ιδέα.

Κάτι μας λέει πως θα υπάρξει συνέχεια στην ιστορία με την αφίσα κατά των αμβλώσεων αλλά και αποκαλύψεις για πιθανό ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ «δάχτυλο» στην υπόθεση αυτή …

(Στην photo ο Πρόεδρος της ΣΤΑΣΥ Στεφόπουλος με τον πρώην υπουργό Σπίρτζη)

Πηγή: Lykavitos.gr



Διαβάστε επίσης