-->
18.04.2024

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να κυλιστεί στο βούρκο του «Μακελειού»

«Το «Μακελειό» είναι σύμπτωμα του εκχυδαϊσμού της δημοσιογραφίας και της πολιτικής αντιπαράθεσης» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του και σημειώνει ότι «θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να μην συνεχιστεί αυτό το αίσχος».

«Όμως», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «η τιμωρία από τη δικαιοσύνη δεν αρκεί. Απαιτείται η καταδίκη από σύσσωμο τον δημοκρατικό κόσμο και τις πολιτικές δυνάμεις». «Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να κυλιστεί στο βούρκο του «Μακελειού».», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ρ. Δούρου για πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»: Το πολιτικό και κοινωνικό περιθώριο ταιριάζει στους επαγγελματίες της χυδαιότητας

Το πολιτικό και κοινωνικό περιθώριο ταιριάζει στους επαγγελματίες της χυδαιότητας, και τους καθ’ έξιν υβριστές του δημοκρατικού πολιτεύματος, δήλωσε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου σχετικά με σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό».

«Οι επαγγελματίες της χυδαιότητας, οι καθ’ έξιν υβριστές του δημοκρατικού πολιτεύματος διεκδικούν με προκλητικά και χυδαία πρωτοσέλιδα, θέση στο δημόσιο διάλογο. Η μόνη θέση που τους ταιριάζει είναι εκείνη την οποία άλλωστε εκφράζουν πιστά. Το πολιτικό και κοινωνικό περιθώριο. Ο εξοστρακισμός τους από τον δημόσιο βίο είναι υπόθεση που μας αφορά όλες και όλους. Γιατί αφορά τη Δημοκρατία»« δήλωσε η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου.

Τι έγραψε το Μακελειό 

«Αντί να  βογγάει το γαιδούρι, βογγάει το σαμάρι που λένε και στο χωριό μας. 

Κάτι τύπισσες της βρώμικης Κουμουνδούρου του Συριζομαδούρο, (μπιστικές και φρόνιμες υποτακτικές του ελεεινού καθεστώτος Παππά- Μανωλάκη Πετσίτη- Λαυρεντιάδη υπόδικου και Κυριακίδη καταζητούμενου, Δουζόγλου του μεγαλοαπατεώνα που ρίχνει κανόνια, αφήνει αθώους εργαζόμενους στην ανεργία και έχει ξεκοιλιάσει την αγορά με ακάλυπτες επιταγές εκατομμυρίων, κακοποιούς που τους κυνηγάει ακόμα και το FBI), έβγαλαν γλώσσα και μέμφονται την πρώτη πατριωτική εφημερίδα στην Ελλάδα, την οποία εμπιστεύονται κάθε εβδομάδα εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες, για να στηλιτεύσουν υποτίθεται -τα ίδια τελειωμένα υποκείμενα- το ρεαλιστικό, ωμά αληθινό και σκληρά σατιρικό- λόγω και Αποκρεών, ζώα- πρωτοσέλιδο με το «πολιτικό πουταναριό», το οποίο κυβερνάει την χώρα και περιστοιχίζει τον μεγαλύτερο προδότη και Εφιάλτη της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας. Τον βαστάζο των Ευρωμασόνων που εξευτέλισε το όραμα νέων ανθρώπων αλλά και Ελληνίδων μανάδων που παλεύουν  με εντιμότητα να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, ακόμα και οι ιερόδουλες που είναι ως προς την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους πιο καθαρές από τις βρωμιάρες της πολιτικής σαπίλας ενός παρηκμασμένου κοινοβουλευτισμού που καίει, σκοτώνει από την πείνα, λιώνει από την δυστυχία και αφανίζει μωρά, μητέρες, πατεράδες που αναγκάζονται είτε να ξεκληρίζονται εξαιτίας τους είτε να μεταναστεύουν. Βρωμιάρες, ε, βρωμιάρες.

Αντί να βγάλουν το σκασμό για την πιο επαχθή προδοσία της πατρίδος, το ξεπούλημα της δικής μας Μακεδονίας των Ελλήνων και των περήφανων Μακεδόνων, των Γενναίων του Βορρά, έβγαλαν γλώσσα και καλούν τους εισαγγελείς να παρέμβουν για να φιμώσουν την μεγαλύτερη εκδοτική επιτυχία που έχει γίνει στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια: Μια αληθινή λαϊκή, αυθεντική,αυτοχρηματοδοτούμενη από την κυκλοφορία της εφημερίδα που εκφράζει καθημερινά με επιτυχία αλλά και ταπεινότητα, τα πάθη του Λαού που αναμένει μια Ανάσταση που δεν έρχεται.

Με τα «χρησιμοποιημένα ταμπόν» της Δημοκρατίας, τις νεκραναστημένες επιγόνους της ΕΓΕΣ της Μαργαρίτας Τσάντ, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε σαν φυσικά σκιάχτρα. Μας φτάνει και μας αηδιάζει η ραγιαδίστικη συμφορά που επέφεραν στον τόπο.

Όλες εκείνες οι «αγάμητες» (ανύπαντρες) αλλά και «γαμημένες» (παντρεμένες) αλλά και οι αστεφάνωτες ξεκούδουνες συντρόφισσες με τα ταγάρια που έχουν πάρει αμνηστία από το νερό, θα κριθούν από τον Λαό στις επερχόμενες εκλογές. Άλλωστε οι δασκαλίτσες και κάτι ατάλαντες, σε μια Ελλάδα που ο πρύτανης, κλείνει δουλειές με μαφιόζους και τις σπρώχνει με κάθε τρόπο για να τις κάνει καθηγήτριες Πανεπιστημίου, δεν χωράει πολύ συζήτηση για το ηθικό ποιόν τους.

Κάτι άλλες παραφουσκωμένες κυρούλες, θα τελειώσουν με το παραγίνωμα του χρόνου. Το χειρότερο για δαύτες είναι τα άσχημα γεράματα, ειδικά όταν σακουλιάζουν τα πάχη, οι ρυτίδες και οι λιποαναρροφήσεις και κρέμονται σαν τα σακιά.

Εθίγησαν οι πολιτικές φοράδες, οι λινάτσες, τα σκύβαλα γιατί τους κάναμε κριτική. Σε αυτές τις σημαντικές προσωπικότητες, όπως τσαμπουνάει η αρχιφοράδα τους.

Άστε στο διάολο και εσείς και εκείνοι που σας στηρίζουν και σας έχουν κάνει υπουργίνες.

Κάτι τέτοιες, τις έχουμε για πρωινό. Και μην ξελαρυγγιάζεστε. Οι εισαγγελείς θα ασχοληθούν, αλά θα ασχοληθούν όταν στα τέσσερα ικετεύετε στα ανακριτικά γραφεία να μην πάτε φυλακή για τις αμαρτίες σας.

Κάψατε 124 ανθρώπους και κυκλοφορείτε ελεύθερες, φάγατε την σύνταξη των ηλικιωμένων και δεν πληρώσατε ακόμα. Ξεπουλήσατε την πατρίδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και είστε ακόμα έξω, καταργείτε την θρησκεία μας και σας έχουν ακόμα αμολημένες, στερήσατε την αξιοπρέπεια από τις μάνες να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και σας επιτρέπουν να μην είστε στα κελιά, καταχρεώσατε την χώρα, δουλέψατε τον κόσμο με τα βρώμικα δημοψηφίσματα και σας έχουν ακόμα  λυμένες.

Αν κατηγορείτε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ -που είναι ιδέα πατριωτικής αντίστασης- για σεξισμό, τότε εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να σας καταγγείλουμε για υπονόμευση, κατασκοπεία και εσχάτη προδοσία κατά της πατρίδος και να ζητήσουμε την μέγιστη ποινή που ισχύει εν καιρώ πολέμου. Βρώμες…

Τα χειρότερα για σας, έρχονται. Αποκάλυψη στην αποκάλυψη, ρεπορτάζ στο ρεπορτάζ, κόντρα στην κόντρα. Οι χειρότερες σκύλες του Γράμμου, ήταν οι συμμορίτισσες του Μάρκου Βαφειάδη και του αιμομίκτη της ιστορίας και πράκτορα ξένων δυνάμεων, Ζαχαριάδη. Και δεν υπήρξαν προδότες που να είχαν ΠΟΤΕ καλό τέλος.

Καλό Τριώδιο, καρνάβαλοι».

 



Διαβάστε επίσης