-->
19.04.2024

Τα «κλειδιά» του Μαξίμου στον Παππά

 

Ο εξ απορρήτων του Αλέξη Τσίπρα και υπουργός Επικρατείας δεν έχει αναλάβει μόνο την αρμοδιότητα των ΜΜΕ και της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, αλλά και τον συντονισμό της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά και της προσέλκυσης επενδύσεων.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε, μάλιστα, ο Νίκος Παππάς αναλαμβάνει, μεταξύ άλλων, » τη συνδρομή στον Πρωθυπουργό για το σχεδιασμό και την εφαρμογή της Κυβερνητικής πολιτικής και της εποπτείας της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού και της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης » αλλά και αρμοδιότητες για την » συνδρομή στον Πρωθυπουργό για το συντονισμό, παρακολούθηση και έλεγχο της εφαρμογής της κυβερνητικής πολιτικής που αφορά την προώθηση, επιτάχυνση και υλοποίηση των επενδύσεων στη χώρα «.

Με λίγα λόγια, θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το σύνολο της οικονομικής και αναπτυξιακής πολιτικής, ενώ ταυτόχρονα θα είναι και » επιτελάρχης » στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού θα προΐσταται και της Γενικής Γραμματείας της κυβέρνησης και του γραφείου του πρωθυπουργού.

Έμπειροι παρατηρητές πάντως υποστηρίζουν πως ο Νίκος Παππάς θα θυμίζει πλέον Θοδωρή Ρουσσόπουλο στην πρώτη διακυβέρνηση Καραμανλή



Διαβάστε επίσης