-->
18.04.2024

Τρίποντο για τον Ολυμπιακό – Νίκη επί του ΟΦΗ και κορυφή

Μετά από ένα συναρπαστικό ματς, με 3 γκολ, δύο δοκάρια, ένα ακυρωθέν τέρμα με την χρήση του VAR, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 2-1 του ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη κι ανεξάρτητα από το τι θα κάνουν σήμερα (20/10) οι διώκτες του, θα παραμείνει στο ρετιρέ της βαθμολογίας, όντας αήττητος μετά από 7 αγωνιστικές.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στην 6η εφετινή τους νίκη, χάρις σε δύο πανέμορφα γκολ του Σουντανί, ο οποίος δημιούργησε ένα ακόμη που πέτυχε ο Γκερέρο, αλλά μετά την χρήση του VAR ο διαιτητής Παπαδόπουλος δεν το μέτρησε (ο Αλγερινός πήρε την μπάλα από θέση οφσάιντ).

Ο ΟΦΗ με την εμφάνισή του επιβεβαίωσε πλήρως τα άκρως θετικά σχόλια που έχει εισπράξει με τις εφετινές του εμφανίσεις. Η ομάδα του Σίμου δεν φοβήθηκε καθόλου τον αντίπαλό της, έπαιξε ανοιχτά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με το καταπληκτικό γκολ του΄Ναμπί, είχε ένα δοκάρι για να κάνει το 2-1, με τον ίδιο παίκτη, αλλά εν τέλει δεν απέφυγε την ήττα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά και είχαν δοκάρι στο 3′ με τον Λοβέρα. Στο 11′ η πίεση απέδωσε καρπούς, καθώς μετά από σέντρα του Ποντένσε ο Σουντανί με άπιαστη κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο ΟΦΗ κατάφερε να ισοφαρίσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με το υπέροχο γκολ του Ναμπί με σουτ πάνω στην κίνηση.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ είχε στο 54′ δοκάρι με τον Ναμπί, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Σουντανί με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, το πιο όμορφο του αγώνα, έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Ολυμπιακό.

Στο 66′ οι Πειραιώτες σκόραραν με τον Γκερέρο, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς στο VAR διαπιστώθηκε ότι ο Σουντανί, από τον οποίο ξεκίνησε η φάση ήταν οφσάιντ.

Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» θα στραφούν στο παιχνίδι της Τρίτης με την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική του Champions League.



Διαβάστε επίσης