-->
19.03.2024

Τραγωδία στον Λάππα Αχαϊας: Γυναίκα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο και διαμελίστηκε

Τραγωδία στην Πάτρα με γυναίκα που επιχείρησε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό Πατρών – Πύργου και παρασύρθηκε από διερχόμενα οχήματα με αποτέλεσμα να διαμελιστεί.

Η γυναίκα όπως έγραψε το tempo24.gr, έχασε τη ζωή της όταν και ενώ διέσχισε κάθετα την Εθνική Οδό, παρασύρθηκε αρχικά από αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος και στη συνέχεια χτυπήθηκε από δεύτερο Ι.Χ που ακολουθούσε, διαμελίζοντας την.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε την τραυματία στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Οι οδηγοί των δυο Ι.Χ αυτοκινήτων συνελήφθησαν για ανθρωποκτονία και αμέλεια και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στη σορό της 32χρονης θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν αφενός τα ακριβή αίτια θανάτου και αφετέρου από τις τοξικολογικές εξετάσεις, εάν είχε κάνει λήψη ουσιών.

Όπως έγραψε το tempo24.gr, η γυναίκα σε κατάσταση σύγχυσης, έκανε auto stop στην Πατρών – Πύργου στα όρια του νομού Ηλείας, προκειμένου να μετακινηθεί στην περιοχή Λάππα . Ένα Ι.Χ. σταματάει και την παίρνει. Όταν φτάνουν στο Λάππα, η κοπέλα κατεβαίνει και ο οδηγός συνεχίζει την πορεία του προς Πάτρα.

Η κοπέλα φαίνεται ζαλισμένη και κινείται περιέργα στο οδόστρωμα, μπαίνοντας στη μέση του δρόμου. Διερχόμενο αυτοκίνητο δεν προλαβαίνει να αντιδράσει και την χτυπά, ενώ δεύτερο όχημα που ακολουθεί, την διαμελίζει

Ο οδηγός που την μετέφερε στο Λάππα, συνειδητοποιεί ότι η κοπέλα του έχει κλέψει το κινητό. Επιστρέφει να την εντοπίσει για να πάρει το κινητό του πίσω και την βρίσκει διαμελισμένη στο δρόμο.



Διαβάστε επίσης