-->
29.03.2024

Τρομερές καταγγελίες Στανόγεβιτς σε βάρος του προέδρου του Εθνικού

Ο Νίκολα Στανόγιεβιτς ευχαρίστησε τους οπαδούς του Εθνικού και στη συνέχεια προχώρησε σε απίστευτες καταγγελίες εις βάρους του προέδρου της ομάδας, κ. Μακρινό, λέγοντας πως τον άφησε αβοήθητο όταν τραυματίστηκε, ενώ δεν του κάλυψε τα έξοδα διαμονής και σίτισης.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σέρβος στο Facebook:

«Προς όλους τους οπαδούς και την ομάδα του Εθνικού,

Με μεγάλη μου λύπη πρέπει να ανακοινωθεί και από μέρους μου, πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία μου με την ομάδα του Εθνικού.

Αυτές τις λίγες εβδομάδες που είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ με την ομάδα ανέπτυξα μια ξεχωριστή σχέση με όλους τους συναθλητές μου τον προπονητή και τους εμπλεκόμενους στην ομάδα καθώς επίσης μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω την κουλτούρα της ομάδας και να μάθω την ιστορία της μέσα στο χρόνο. Ήταν τιμή μου να φορώ τη φανέλα μιας ομάδας σαν τον ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και θα στήριζα με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε βήμα. Υπήρξε καλή επικοινωνία, συνεργασία και ομαδικό πνεύμα με τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους ιδιαιτέρως που με έκαναν να νιώσω ευπρόσδεκτος και ισότιμο μέλος της ομάδας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους υποστηρικτές μας που στήριζαν και συνεχίζουν αδιάκοπα να στηρίζουν την ομάδα από την κερκίδα εμψυχώνοντάς μας σε κάθε παιχνίδι.

Δυστυχώς, η αποχώρησή μου αυτή παρουσιάστηκε εσφαλμένα από την διοίκηση της ομάδας επιρρίπτοντας ευθύνες σε εμένα για τη λύση της συνεργασίας.

Θα ήθελα να παραθέσω μερικά περιστατικά και γεγονότα που βίωσα με την άφιξη μου στην Ελλάδα ώστε να ακουστεί και η άλλη όψη του νομίσματος σχετικά με την αποχώρησή μου. Κανένας από την διοίκηση δεν με υποδέχτηκε κατά την άφιξή μου. Δεν είχε οργανωθεί ούτε καν η μεταφορά μου προς το ξενοδοχείο όπου θα διέμενα τις πρώτες μέρες. Το ξενοδοχείο, μετά από την 12η ημέρα δεν πληρώθηκε και αναγκάστηκα να καλύψω τα έξοδα μόνος μου παρά την συμφωνία που είχα. Ενώ είχε γίνει συνεννόηση να βρεθεί στέγη με παρέμβαση του κ. Μακρινού, πέρασαν τρείς εβδομάδες χωρίς αυτό να πραγματοποιηθεί με εμφανή την αδιαφορία του για το θέμα. Το ίδιο θέμα αντιμετώπισα και σχετικά με την σίτιση μου η οποία υποτίθεται καλυπτόταν με βάση τη σύμβασή μου, και η οποία διεκόπη και εκείνη μετά από λίγες ημέρες και δεν δόθηκε κανένα χρηματικό ποσό για την κάλυψή της.

Στις 27 Οκτωβρίου, ύστερα από τραυματισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα, ζήτησα τη βοήθεια της διοίκησης της ομάδας, άλλα εφόσον δεν υπήρχε ασφάλεια η διοίκηση απέφυγε να καλυφθούν τα έξοδα για τις απαραίτητες θεραπείες εγκαταλείποντάς με αβοήθητο σε μια κρίσιμη στιγμή. Οι θεραπείες τελικώς έγιναν στην Σερβία με δικά μου έξοδα, όπου και βγήκε η γνωμάτευση πως πρέπει να παραμείνω εκτός γηπέδου για δύο εβδομάδες. Ύστερα από την ενημέρωση που έκανα προς τον Πρόεδρο της ομάδας, κ. Μακρινό, για την παράταση της απουσίας μου με το ταξίδι μου στη Σερβία λόγο θεραπειών, εκείνος εκμεταλλευόμενος αυτό το γεγονός, χρησιμοποίησε την απουσία μου από δύο προπονήσεις ως αιτία για την διακοπή της συμφωνίας και τη λύση της συνεργασίας μας με την ομάδα του Εθνικού.

Είναι λυπηρό το γεγονός ότι υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι, παράγοντες που με τις κινήσεις τους και την αδιαφορία τους καταστρέφουν ομάδες. Υποτιμούν αθλητές και αποτρέπουν την εξέλιξη των παικτών με τις ενέργειες τους. Με βαθιά θλίψη διαπίστωσα αυτό και για τον πρόεδρο του Εθνικού και θεωρώ ότι είναι κρίμα να είναι αυτός ο άνθρωπος επικεφαλής αυτής της ομάδας. Ελπίζω το δικό μου συμβάν να είναι και το τελευταίο που παρουσιάζεται για όλους τους αθλητές που δίνουμε πραγματικά ολόκληρό τον εαυτό μας στην ομάδα που αγωνιζόμαστε με τα χρώματα της φανέλας της. Η Ελλάδα είναι μία χώρα που αγαπάει και προάγει τον Αθλητισμό και το μπάσκετ, και είναι άδικο να διοικούν ανεύθυνα και επιπόλαια κάποιες ομάδες άνθρωποι τέτοιου είδους.

Με μεγάλη μου χαρά θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στη Ελλάδα κάτω από άλλες συνθήκες.

Nicola Stanojevic».



Διαβάστε επίσης