-->
19.04.2024

Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Κουλιμπαλί

Μετά τη διαφαινόμενη απόκτηση του Κρίστοφερ Σάμπα αλλά και τη θετική έκβαση στην υπόθεση του Εμποκού, στον Παναθηναϊκό θέλησαν τελικά να προσθέσουν ποδοσφαιριστή στο δεξί άκρο της άμυνας κι όχι στα χαφ.

Για τη μεσαία γραμμή, από τη στιγμή που υπολογίζονται οι Κουτρουμπής και Στάικος, ο Στραματσόνι έκρινε πως δεν είναι αναγκαία κάποια προσθήκη, στρέφοντας την προσοχή του στα μετόπισθεν.

Εκεί, από τη στιγμή που έκρινε πως ο Νίκος Μαρινάκης δεν μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο, ο Ιταλός κόουτς εισηγήθηκε την ενίσχυση στη δεξιά πλευρά και αυτός που θα ντυθεί στα πράσινα είναι ο Ουσμάνε Κουλιμπαλί.

Η πρόταση που έκανε ο Παναθηναϊκός στον Πλατανιά για τον παίκτη, έγινε αποδεκτή από τους Κρητικούς και ο 27χρονος άσος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να υπογράψει και ν’ ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες…

Η θητεία του Κουλιμπαλί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεκίνησε από το 2014, όταν και μετακόμισε από τη Μπρεστ στην Κρήτη για λογαριασμό του Πλατανιά.

Εκεί, σε δύο αγωνιστικές περιόδους, συμπλήρωσε 24 και 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας από δύο γκολ σε καθεμιά από τις σεζόν στη Σούπερ Λιγκ.

Πριν φτάσει στην Ελλάδα, μέτρησε πέντε χρόνια παρουσίας στη Μπρεστ, με συμμετοχές και στην πρώτη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου από το 2010 έως και το 2013.

Στους Κρητικούς μετακινήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή πριν από δύο καλοκαίρια.



Διαβάστε επίσης