-->
28.03.2024

Φασιστική η επίθεση Πολάκη σε Τσικρίκα-σε άλλη χώρα θα είχε παραιτηθεί

«Τουλάχιστον φασιστικό» χαρακτηρίζει η πρώην γενική γραμματέας Ισότητας των Φύλων, Βάσω Κόλλια, τον τρόπο και τους χαρακτηρισμούς του κ. Παύλου Πολάκη προς την δημοσιογράφο του Alpha Ευαγγελία Τσικρίκα, η οποία στη συνέντευξη Τύπου του κ. Τσίπρα στη ΔΕΘ, στην ερώτησή της, αναφέρθηκε στις απολύσεις που έρχονται στα ιδιωτικά κανάλια που κλείνουν καθώς δεν εξασφάλισαν άδεια, λέγοντάς του «σας κοιτώ στα μάτια και νιώθω ότι με απολύετε».

Ο αναπληρωτής Υπουργός υγείας είχε αργότερα χαρακτηρίσει «Θεραπαινίδα» και «λιβανιστήρι» τη δημοσιογράφο που ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα για τις τηλεοπτικές άδειες, εξαπολύοντάς της επίθεση στο Facebook για τις φωτογραφίες της με στελέχη της ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά
«Εάν ήταν σε μια οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή, πολιτισμένη χώρα – θα είχε δώσει την παραίτησή του εδώ και πάρα πολύ καιρό για την συμπεριφορά που έχει επιδείξει», σχολίασε η πολιτική επιστήμων.

«Θα ήθελα να πω στον κύριο Πολάκη, ότι κι εγώ έχω φωτογραφίες με τον νυν πρωθυπουργό όταν ήμούν στην γραμματεία νέας γενιάς και τον είχαμε φωνάξει να μιλήσει. Το ότι φωτογραφιζόμαστε με κάποιον στον χώρο τον πολιτικό σημαίνει ότι είναι φίλος ή ότι ασπαζόμαστε τις ίδιες απόψεις και ιδέες», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.



Διαβάστε επίσης