-->
18.04.2024

Φρικιαστικό περιστατικό στο Μεξικό – Αρουραίοι έφαγαν ζωντανό νεογέννητο

Ένα νεογέννητο μωράκι στο Μεξικό βρήκε τραγικό θάνατο όταν, στο σπίτι που το είχε αφήσει μόνο η μητέρα του για να πάει «για χορό», εισέβαλαν αρουραίοι, με αποτέλεσμα να το φάνε ζωντανό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η 18χρονη Lizbeth Jeronima Fuentes Munguia, η οποία ζούσε στην πόλη Άκολμαν μαζί με την τεσσάρων μηνών κορούλα της, αποφάσισε να αφήσει το νεογέννητο μωρό της μόνο του το βράδυ της Δευτέρας για να πάει σε ένα πάρτι στην πόλη Οτούμπα.

Όταν η νεαρή επέστρεψε σπίτι τα ξημερώματα της Τρίτης, αντίκρισε την κόρη της αναίσθητη, με το πρόσωπο και τα χεράκια της φαγωμένα από τρωκτικά που είχαν εισβάλει στο σπίτι της. Σύμφωνα με τον Εισαγγελέα της Πόλης του Μεξικού, η 18χρονη που ήταν σε κατάσταση σοκ, ειδοποίησε αμέσως του γείτονες, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν ασθενοφόρο. Όταν έφτασε στο σπίτι το ασθενοφόρο ήταν ήδη αργά, καθώς η μικρή είχε υποκύψει στα τραύματά της…

Η γειτόνισσα της Munguia αποκάλυψε αργότερα στις Αρχές ότι νεαρή είχε παρατήσει για ώρες μόνο του το μωρό, προκειμένου να πάει στο πάρτι που γινόταν στην γειτονική πόλη. Παρόλο που η ανεύθυνη μητέρα είπε στους αστυνομικούς ότι είχε ζητήσει από τη γιαγιά της μικρής να τη φυλάει, οι ισχυρισμοί της δεν έγιναν πιστευτοί από τις αρχές, που τη συνέλαβαν επί τόπου.



Διαβάστε επίσης