-->
29.03.2024

Γεννηματά: Αυτουργοί του σκανδάλου Καλογρίτσα οι Παππάς, Σπίρτζης – Πολιτικά υπεύθυνος ο Τσίπρας

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών έκανε η Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Βουλής τονίζοντας πως «ήρθε η ώρα του εισαγγελέα».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πως «είναι εμφανές το τρίγωνο της διαπλοκής: Κυβέρνηση-Καλογρίτσας-Attica bank». Τόνισε δε ότι «φυσικοί αυτουργοί και ενορχηστρωτές αυτού του σκανδάλου είναι οι κύριοι Σπίρτζης και Πάπας, αλλά την ηθική και πολιτική ευθύνη έχει ο πρωθυπουργός ο κύριος Τσίπρας».

Η Φώφη Γεννηματά επανέλαβε ότι «πολιτικά, ηθικά και νομικά ο διαγωνισμός έχει καταρρεύσει και τώρα είναι η ώρα του εισαγγελέα».

Η κυρία Γεννηματά έκανε λόγο για καθεστωτικές πρακτικές και λογικές, που κάνουν ζημιά στη χώρα και πρόσθεσε ότι η φούσκα της «για πρώτη φορά νομιμότητας» στο τηλεοπτικό τοπίο έσκασε στα χέρια τους.

«Οι σκελετοί που επιχειρήθηκε άρον- άρον να κρυφτούν σε απόμερα βοσκοτόπια και σε τραπεζικές θυρίδες είναι πια σε κοινή θέα» είπε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόσθεσε: «Αν νομίζετε ότι απόσυρση Καλογρίτσα θα κλείσει το θέμα και θα πάτε παρακάτω είστε γελασμένοι. Νομίζετε ότι θα σβήσετε το αποτύπωμα του διαρρήκτη και θα πάτε παρακάτω; Κάνετε λάθος γιατί ο λαός δεν ξεχνά».



Διαβάστε επίσης