-->
16.04.2024

Χατζηδάκης: Αν δεν αλλάξουμε, θα …βουλιάξουμε

Ανανέωση με ενότητα ζήτησε ο Κωστής Χατζηδάκης εν όψει των εκλογών για την προεδρία της Ν.Δ. και υποστήριξε ότι το κόμμα «έχει θέμα φυσιογνωμίας, ευρύτερο από το θέμα αλλαγής ηγεσίας».

Μιλώνστας στον ραδιοφωνικό σταθμό Πρακτορείο 104,9 Fm, o βουλευτής της Ν.Δ. σημείωσε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες πως «όλα αυτά μπορούν να γίνουν με έναν τρόπο εύκολο και μαγικό».

«Η Ν.Δ. πρέπει να αλλάξει για να μη βουλιάξει. Και το να αλλάξουμε, κρατώντας την ενότητα, έχει ένα βαθμό δυσκολίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χατζηδάκης δεν θέλησε να εκφράσει στήριξη σε κάποιον από τους τέσσερις υποψήφιους προέδρου, αρκέστηκε μόνο να πει ότι «και οι τέσσερις υποψηφιότητες έχουν αξιόλογα χαρακτηριστικά». Όπως είπε, «τώρα θεωρεί ότι είναι πιο χρήσιμο να υπάρχουν φωνές που μιλούν για τα πολιτικά χαρακτηριστικά της Ν.Δ.».

Τέλος, δήλωσε ότι περίμενε να ακολουθηθεί μια άλλη διαδρομή, δηλαδή να προηγηθεί η συζήτηση και ίσως συνέδριο πριν από την εκλογική διαδικασία στη Ν.Δ. και παρατήρησε ότι υπάρχει ακόμα χρόνος γι’ αυτό.

Ακόμη, ο βουλευτές επέμεινε στην πρόταση που κατέθεσε στη χθεσινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας να γίνει μια ειδική συνεδρίασή της, στην οποία θα μιλήσουν οι τέσσερις υποψήφιοι πρόεδροι και βουλευτές, καθώς και μια ειδική συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.



Διαβάστε επίσης