-->
18.05.2024

Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Μπρους Σπρίνγκστιν σε συναυλία

Αγνώριστος εμφανίστηκε ο Μπρους Σπρίνγκστιν σε συναυλία του, την Τρίτη (19.03.2024) με τους θαυμαστές τους να σοκάρονται!

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης εμφανίστηκε μετά από καιρό αφού αντιμετώπιζε θέματα υγείας λόγω του έλκους που τον ταλαιπωρεί.

Ντυμένος με κόκκινο πουκάμισο και σκούρο τζιν, ο 74χρονος μουσικός του «Born to Run» επέστρεψε την Τρίτη στις περιοδείες του στο Φοίνιξ της Αριζόνα, αφού είχε αναβάλει τις συναυλίες του λόγω της περιπέτειας με το πεπτικό έλκος.

«Εδώ στην E Street, είμαστε συντετριμμένοι που πρέπει να αναβάλουμε αυτές τις συναυλίες» ανέφερε το «αφεντικό» του αμερικάνικου ροκ, σε δήλωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Θα επιστρέψουμε για να πραγματοποιήσουμε αυτές τις συναυλίες λίγο αργότερα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υποστήριξή σας. Περνάμε υπέροχα στις συναυλίες μας στις ΗΠΑ και ανυπομονούμε να ζήσουμε κι άλλες υπέροχες στιγμές. Θα επιστρέψουμε σύντομα», κατέληξε.

Ο Σπρίνγκστιν, γνωστός για τις τρίωρες συναυλίες του με την E Street Band -το συγκρότημα που παίζει στους δίσκους και τις περιοδείες του- πραγματοποίησε πρόσφατα τρεις εμφανίσεις στην πατρίδα του, το Νιου Τζέρσεϊ. Ξεκίνησαν την περιοδεία μετά το River Tour το 2016 που διήρκησε 14 μήνες, από την Amalie Arena της Τάμπα στη Φλόριντα μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό 20.000 θεατών τον Φεβρουάριο.

Ο Σπρίνγκστιν φαινόταν πιο χλωμός από το συνηθισμένο του, ενώ είχε ολόλευκα μαλλιά.

Τα προβλήματα υγείας του Σπρίνγκστιν έγιναν εμφανή για πρώτη φορά στους θαυμαστές του, όταν αναβλήθηκαν την τελευταία στιγμή οι συναυλίες του στη Φιλαδέλφεια στις 16 και 18 Αυγούστου, με το είδος της ασθένειάς του να παραμένει αδιευκρίνιστο εκείνη την εποχή.

Η εμφάνιση του Σπρίνγκστιν προκάλεσε αρκετά σχόλια στα social media, με ορισμένους να παρατηρούν ότι η αλλαγμένη εικόνα του θυμίζει την ηθοποιό Τίλντα Σουίντον.

Μπρους Σπρίνγκστιν: Η ηθοποιός Τίλντα Σουίντον 



Διαβάστε επίσης