-->
30.04.2024

Εμφανίστηκε ο Σπίρτζης για Παππά – Μιωνή και Καλογρίτσα, αλλά τι είπε;

Μετά από μέρες σιωπής, για τον σάλο που προέκυψε από τις συνομιλίες Παππά – Μιωνή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Χρήστος Σπίρτζης αποφάσισε να μιλήσει, αλλά δεν είπε τίποτα… Δείτε τι απάντησε σε ερώτημα της Βραδυνής της Κυριακής για το θέμα: «Προφανώς το θέμα είναι λήξαν. Πιστεύω επίσης ότι είναι τελείως αποκρουστικό να γίνεται  ένας πολιτικός διάλογος γύρω από μια παράνομη ηχογράφηση αποσπασματικών συνομιλιών…».

Όσο για τον Καλογρίτσα;

«Νομίζω ότι έχουν δοθεί όλες οι απαντήσεις για να μην υπάρχει καμία σκιά, Δυστυχώς πολλές από τις απαντήσεις δεν έχουν γίνει γνωστές γιατί δεν φιλοξενήθηκαν σε μεγάλη μερίδα του Τύπου. Να δώσω δύο παραδείγματα . Θυμάστε τις καταγγελίες της Ν.Δ σε σχέση με τις διαγωνιστικές διαδικασίες του έργου Πατρών-Πύργου τις οποίες επικαλείται και σήμερα η Ν.Δ; Τα δημοσιεύματα και τις καταγγελίες τις διαβίβασα εγώ στον εισαγγελέα και αρχειοθετήθηκαν. Σε ποιο Μέσο το έχετε διαβάσει αυτό; Ακόμη και σήμερα υπάρχουν Μέσα που γράφουν ότι το Πατρών- Πύργου το είχε αναλάβει
ο κ Καλογρίτοας. Ευνοήθηκε ο κ Καλογρίτσας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ σε κάτι; Μάλλον το αντίθετο συνέβη. Είναι εύκολο να ρίχνει κάποιος λάσπη στον ανεμιστήρα αλλά δεν βοηθάει ούτε τη δημόσια ζωή ούτε τη χώρα.

Τέλος οι διαγωνιστικές διαδικασίες και οι πέντε συμβάσεις που είχαν αρχίσει να εκτελούνται για να γίνει το έργο ακυρώθηκαν από την κυβέρνηση της Ν.Δ εντός της αντιμετώπισης της πανδημίας και
εξαγγέλθηκε η απευθείας ανάθεση του έργου στην παραχώρηση της Ολυμπίας οδού. Τι λέτε εσείς ότι είναι διαφανές οι ανοιχτές δημόσιες διαγωνιστικές διαδικασίες ή οι απευθείας αναθέσεις;»



Διαβάστε επίσης