-->
18.04.2024

Ανοίγουν αύριο οι κάλπες για την ανάδειξη νέων προϊσταμένων σε Εφετείο και Πρωτοδικείο Αθηνών

Ανοίγουν αύριο οι κάλπες για την ανάδειξη νέων προϊσταμένων στο Πρωτοδικείο και το Εφετείο Αθηνών, την Εισαγγελία Πρωτοδικών και την Εισαγγελία Εφετών της Αθήνας.

Ειδικότερα, την ψήφο εμπιστοσύνης των συναδέλφων της για τη θέση της προϊσταμένης του Πρωτοδικείου Αθηνών διεκδικεί η πρόεδρος Πρωτοδικών Σοφία Φούρλαρη, ενώ την ίδια θέση διεκδικεί και ο επίσης πρόεδρος Πρωτοδικών Νίκος Ζαγοριανός, ο οποίος στο παρελθόν ως ανακριτής είχε χειριστεί την υπόθεση για τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, πριν η δικογραφία ανατεθεί σε εφέτες- ειδικούς ανακριτές. Ο τρίτος που διεκδικεί τη διοίκηση του Πρωτοδικείου Αθηνών είναι ο πρόεδρος Πρωτοδικών Παναγιώτης Λεβενιώτης.

Παράλληλα, για το Εφετείο της Αθήνας υποψήφιοι είναι η πρόεδρος πρωτοδικών Τριανταφύλλη Δρακοπούλου, η οποία είναι και σήμερα μέλος της διοίκησης του δικαστηρίου και ο πρόεδρος εφετών Δημήτρης Τράγκας.

Τέλος, για την Εισαγγελία Πρωτοδικών υποψήφια είναι η εισαγγελέας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου και στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών ο σημερινός προϊστάμενος Ιωάννης Μωραϊτάκης.



Διαβάστε επίσης