-->
30.11.2022

Βόμβα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο – Στημένος αγώνας στα προκριματικά του Euro 2016

Βόμβα… μεγατόνων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έριξε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ρούμπεν Χαϊραπετιάν, καθώς σε δήλωσή του στον Τύπο της χώρας αποκάλυψε πως το παιχνίδι με την Αλβανία –το οποίο έστειλε τη δεύτερη στο Euro- ήταν στημένο!

«Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αρμενίας, αλλά και η εθνική ομάδα είναι περιουσιακό στοιχείο του λαού. Είναι σωστό που υπάρχουν παράπονα. Εγώ, ως πρόεδρος της ομοσπονδίας θα κάνω τα πάντα ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση. Οι διεθνείς παίκτες δεν θέλουν να αγωνιστούν. Όσον αφορά το παιχνίδι με την Αλβανία, υπήρξε προδοσία κατά τη διάρκειά του. Και ο καλύτερος προπονητής του κόσμου να ήταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια του ματς με την Αλβανία, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο», ήταν η δήλωση του προέδρου της ομοσπονδίας, Ρούμπεν Χαϊραπετιάν.

Στο συγκεκριμένο ματς, στο Ερεβάν, οι Αλβανοί είχαν επικρατήσει 3-0 των Αρμενίων και σύμφωνα με διάφορες φήμες, αρκετοί διεθνείς από τους ηττημένους είχαν μοιραστεί συνολικά το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, προκειμένου να έχουν μειωμένη απόδοση!

Διαβάστε επίσης