-->
29.03.2024

Άγρια κόντρα Παπαδημούλη – Γεωργιάδη για τα περί ελέγχου των «αρμών της εξουσίας»

Σε εξέλιξη η κόντρα ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ, για την αποστροφή Τσίπρα, περί ελέγχου των «κρίσιμων αρμών της εξουσίας». Δημήτρης Παπαδημούλης και Άδωνις Γεωργιάδης, ανταλλάσσουν «βαριές κουβέντες», με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να εγκαλεί για θράσος τον υπουργό Ανάπτυξης, χαρακτηρίζοντάς τον «ορφανό του Παττακού».

Την αντίδραση Παπαδημούλη, προκάλεσε η δήλωση Γεωργιάδη, ότι αυτό που περιέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας είναι χούντα:

«Άκουσα την ομιλία του κ. Τσίπρα που είπε ότι «η δεύτερη φορά αριστερά», όταν έλθει, θα αποκτήσει πρόσβαση και έλεγχο σε όλους τους αρμούς της εξουσίας. Αυτό που περιέγραψε ο κ. Τσίπρας είναι χούντα. Είπε δηλαδή ότι αν κυβερνήσει δεύτερη φορά, πρέπει να ελέγξει τη Δικαιοσύνη, τις ανεξάρτητες αρχές, όλους τους άλλους θεσμούς».

Απαντώντας στη δήλωση αυτή του κ. Γεωργιάδη, ο Δημήτρης Παπαδημούλης γράφει:

«Αυτά που είπε ο @atsipras στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι χούντα»! Το εκστόμισε με μεγάλο θράσος, ο υμνητής της Χούντας, το ορφανό του Παττακού, ο @AdonisGeorgiadi.

Προφανώς κρίνει «εξ ιδίων τα αλλότρια». Δεν δεχόμαστε μαθήματα σεβασμού της δημοκρατίας από πατεντάτους ακροδεξιούς!».


Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης, που ζητά να εξηγήσει ο κ. Παπαδημούλης τι εννοούσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλώντας για «αρμούς της εξουσίας».

«Τώρα δεν αφήνεις τις ανοησίες να μας εξηγήσεις ποιοι είναι οι Αρμοί της Εξουσίας που πρέπει να ελέγξετε την επομένη φορά και που δεν μπορέσατε να ελέγξετε την προηγουμένη;…και ξέρω ότι δεν θα απαντήσεις διότι δεν έχεις τί να πεις!» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Λίγο αργότερα ο κ. Παπαδημούλης έκανε την παρακάτω ανάρτηση.



Διαβάστε επίσης