-->
20.04.2024

Βασίλης Λεβέντης: Ο Τσίπρας έβγαλε στο …κλαρί την Μπέτυ

Ιδιαίτερα επικριτικός εμφανίστηκε ο Β. Λεβέντης ως προς τη συνέντευξη της Μπέτυ Μπαζιάνα. Είπε ότι ο πρωθυπουργός αισθάνεται ανασφάλεια κι ότι τη «βγάζει στο κλαρί».

Χρησιμοποιώντας πολύ σκληρή γλώσσα, ο κ. Λεβέντης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας:

«Ο Αλέξης Τσίπρας βγάζει στο κλαρί τη γυναίκα του»!

«Η γυναίκα είναι το τελευταίο χαρτί για έναν πολιτικό» είπε τονίζοντας ότι πλέον καθώς η σύζυγος του πρωθυπουργού δίνει πολιτική συνέντευξη, εκείνος φεύγει.

«Η γυναίκα να δίνει πολιτική συνέντευξη και να τονίζει δεν είναι ψεύτης ο άνδρας μου, δεν είναι απατεωνας σημαίνει ότι όλη η Ελλάδα τον κατηγορεί, αυτήν την αίσθηση της δίνει ο κόσμος», είπε συγκεκριμένα.

Ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων μίλησε στον ΑΝΤ1, όπου ερμήνευσε την απόφαση της συζύγου του Αλ. Τσίπρα να παραχωρήσει συνέντευξη στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ως μια κίνηση απελπισίας του πρωθυπουργού:

«Η γυναίκα είναι το τελευταίο χαρτί του πρωθυπουργού. Όταν βγαίνει και λέει ότι ο Τσίπρας δεν είναι απατεώνας είναι σαν να ομολογεί ότι όλη η Ελλάδα τον λέει ψεύτη και απατεώνα. Η συνέντευξη αποδεικνύει την ανασφάλεια του πρωθυπουργού που νιώθει το τέλος του. Επιστρατεύεται για να σώσει το γόητρο τους ανδρός της».

Μάλιστα, σύγκρινε την κ. Μπαζιάνα με τη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα αλλά και τη Νατάσα Παζαΐτη, σύζυγο του Κώστα Καραμανλή:

«Η Μαρέβα, η Παζαΐτη, η γυναίκα μου που δεν μιλούν είναι οπισθοδρομικές;».



Διαβάστε επίσης