-->
19.04.2024

Γεροβασίλη: Η ασφάλεια της κοινωνίας οφείλει να βασίζεται στις ανάγκες των πολιτών

Η υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, παρευρέθη, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του σχεδίου αναδιάρθρωσης και αναδιάταξης των υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Άρτας και Πρέβεζας. Η ενημερωτική εκδήλωση έγινε στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της διαβούλευσης που διεξάγεται μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και κοινωνικών φορέων.

Στον χαιρετισμό της, η κυβερνητική εκπρόσωπος επεσήμανε: «Είναι η πρώτη φορά που ανοίγει αυτός ο διάλογος μεταξύ της πολιτείας και των τοπικών κοινωνιών, με στόχο να δημιουργήσουμε μια πιο αποτελεσματική αστυνομία, με ανθρώπινο πρόσωπο, που θα παρέχει αρτιότερες υπηρεσίες στους πολίτες».

«Η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας», τόνισε, «αποτελεί κοινό αίτημα και αγωνία των κατοίκων, ιδιαίτερα της ηπειρώτικης υπαίθρου».

«Η κυβέρνηση, οι αστυνομικές αρχές βρισκόμαστε εδώ, για να ακούσουμε τις προτάσεις της τοπικής κοινωνίας, έτσι ώστε να προχωρήσει ο σχεδιασμός με βάση τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών», κατέληξε η Όλγα Γεροβασίλη.



Διαβάστε επίσης