-->
28.03.2024

Κάτσης: Ο Λοβέρδος δέχθηκε αργομισθία του άνδρα της Γεννηματά- Λοβέρδος: Πρόκειται για πολιτική αλητεία

Ο Ανδρέας Λοβέρδος παραδέχθηκε στην Εξεταστική της Βουλής για το Ερρίκος Ντυνάν ότι ο σύζυγος της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ήταν αργόμισθος υποστήριξε μέσω του ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Εύης Χριστοφιλοπούλου, που βρισκόταν στο πάνελ, αλλά και του ίδιου του κ. Λοβέρδου.

«Ο κ. Λοβέρδος παραδεχθηκε χθες στην εξεταστική ότι ο σύζυγος της κ. Γεννηματά ήταν αργόμισθος. Παραδέχτηκε ότι υπήρχαν αργομισθίες στο Ντυνάν, και τις διαβίβασε στη Δικαιοσύνη, έτσι είπε χθες. Υπάρχει το βίντεο της Επιτροπής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της κ. Χριστοδουλοπουλου που απάντησε «ήμουν εκεί και το διαψεύδω».

Η δήλωση Κάτση προκάλεσε την παρέμβαση του Ανδρέα Λοβέρδου στον «αέρα» του ΣΚΑΪ, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ να μιλά για πολιτική αλητεία.

«Είναι πολιτική αλητεία, ανόητη και άχρηστη, γιατί υπάρχουν τα πρακτικά και το βίντεο… Είναι ψεύτης, υπήρχαν συνάδελφοι και δημοσιογράφοι που εργάζονται στη Βουλή. Πώς έχει το θράσος να κάνει τέτοια πολιτική αλητεία ένας εκλεκτός του λαού; Το καταγγέλλω… Πρόκειται για ευθεία πολιτική αλητεία» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.



Διαβάστε επίσης