Search
Close this search box.
Search

Κέρκυρα: Ο πατέρας της 29χρονης ομολόγησε την δολοφονία της κόρης του – Δεν ενέκρινε τον δεσμό της

Πριν 6 έτη

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας από την δολοφονία μιας 29χρονης γυναίκας, η οποία, 2 μέρες μετά την εξαφάνισή της, βρέθηκε θαμμένη κοντά στο σπίτι της, στην περιοχή της Αλεπούς.

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης 29χρονης ήταν ο πατέρας της, ο οποίος – σύμφωνα με τα τοπικά site –  συνελήφθη χθες και τελικά ομολόγησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας το στυγερό έγκλημα, με θύμα την κόρη του.

Η 29χρονη φέρεται να δολοφονήθηκε ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ενώ οι αστυνομικές έρευνες εντοπισμού της ξεκίνησαν χθες, μετά την ενημέρωση για την εξαφάνισή της από το φίλο της. Το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε τελικά θαμμένο στην πίσω πλευρά του σπιτιού που έμενε ο πατέρας της.

Με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, το πτώμα της βρέθηκε και μεταφέρθηκε για ιατροδικαστική εξέταση.

O πατέρας της 28χρονης φέρεται να έδωσε στους αστυνομικούς στοιχεία που οδήγησαν στο σημείο στο οποίο βρέθηκε η σορός της και γι’ αυτό θεωρήθηκε ύποπτος.

Ο καθ’ ομολογία παιδοκτόνος φέρεται να μην ενέκρινε τον δεσμό της κόρης του και αυτό ήταν το κίνητρο για να τη σκοτώσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το θύμα φέρεται να δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, που επέφεραν το θάνατο της.

Δημοφιλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Search
Close this search box.