-->
20.04.2024

ΚΙΝΑΛ: Από την καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ οι 6 διαρροές για Παπαγγελόπουλο

Προβλήματα στην υπόθεση της παραπομπής του Δ. Παπαγγελόπουλου εντοπίζει στη Νέα Δημοκρατία το ΚΙΝΑΛ, θεωρώντας ότι οι έξι βουλευτές που δεν ψήφισαν την παραπομπή του στην Προανακριτική Επιτροπή προέρχονται από την καραμανλική πτέρυγα του κυβερνώντος κόμματος.

«Η χθεσινή ομιλία του κυρίου Παπαγγελόπουλου δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τους στενούς δεσμούς του με την καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας. Όλη η ομιλία του απευθύνθηκε πολιτικά και συναισθηματικά σε αυτούς και από ό,τι φαίνεται από την ψηφοφορία με τα έξι λευκά και άκυρα, βρήκε ανταπόκριση» αναφέρει συγκεκριμένα ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής.

Όπως σημειώνει δηκτικά, «πάλι καλά που περιορίστηκαν στους 6 πιο πρόθυμους, γιατί στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσαν να βρεθούν και περισσότεροι. Εξάλλου τα κενά υπουργικά έδρανα χθες αποδεικνύουν τα προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας στην συγκεκριμένη υπόθεση».

Και καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ: «Στο τέλος βέβαια κάποιοι καλοθελητές θα μας πουν ότι ο Παπαγγελόπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ».



Διαβάστε επίσης