-->
29.03.2024

Μαρτίνς: Θεϊκή σεζόν – Mαρινάκης: Υπερήφανος γι’ αυτή την ομάδα, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε

O Πέδρο Μαρτίνς ευχαρίστησε τον κόσμο και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν, μίλησε για ψυχή πρωταθλητή, για όνειρο να δει τον Ολυμπιακό σε ευρωπαϊκό τελικό, ενώ αφιέρωσε το πρωτάθλημα στον πατέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Είναι πολύ δύσκολο πως πανηγυρίζουμε τον τίτλο χωρίς τον κόσμο. Θέλω να το αφιερώσω στον πατέρα μου που έφυγε πολύ νέος αλλά τον έχω πάντα κοντά μου. Είχαμε ψυχή πρωταθλητή, είχαμε ποιότητα και είχαμε όσα χρειάζονταν για να ήμαστε εδώ. Δουλέψαμε πολύ είχαμε πολλά εμπόδια αλλά είχαμε δύναμη ποιότητα και δουλειά.

Ήταν μια θεϊκή σεζόν και ευχαριστώ όλους τους παίκτες, είμαι περήφανος για αυτούς έμαθα πολλά και είμαι χαρούμενος για αυτούς.

Πέρσι η ομάδα ήταν καινούργια χρειαστήκαμε χρόνο. Ο πρόεδρος είδε πως θέλαμε χρόνο αλλά είχαμε καλή ομάδα, του αφιερώνουμε τον τίτλο. Ξέραμε πως μπορούσαμε να τα καταφέρουμε και τα δείγματα φάνηκαν από πέρσι.

Υπάρχει και ένας ακόμα κριτής ο κόσμος, μας στήριξε τους ευχαριστούμε πως μας στήριξαν σε όλη την προσπάθειά μας και μας βοήθησαν. Ο κόσμος πίστευε σε εμάς και τους ευχαριστούμε.

Δεν σταματάμε πουθενά, συνεχίζουμε να δουλεύουμε ξέρουμε πως θα ονειρευτούμε και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Θέλουμε να πάμε σε έναν ευρωπαϊκό τελικό αυτό είναι το όνειρό μας».

Mαρινάκης: Υπερήφανος γι’ αυτή την ομάδα, συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε

Το 45ο έπιασε και τυπικά… λιμάνι, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών το βράδυ της Τετάρτης ανέβασε στα social media μήνυμα για την κατάκτηση του τίτλου και δήλωσε περήφανος γι’ αυτή την ομάδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχάρη τους παίκτες και το προπονητικό τιμ για την κατάκτηση του τίτλου και έδωσε το σύνθημα για τα παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν μπροστά τους άλλα πέντε παιχνίδια στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, στα οποία θέλουν να παραμείνουν αήττητοι, αλλά και τον τελικό του Κυπέλλου, ενώ στις αρχές Αυγούστου έχουν τον επαναληπτικό με την Γουλβς για το Europa League. «Συνεχίζουμε Δυνατά, Συνεχίζουμε Να Ονειρευόμαστε», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του.


Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Υπερήφανος γι’ αυτή την ομάδα, για τους παίκτες μας, για τον προπονητή και τους συνεργάτες του, ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο και για τον υπέροχο κόσμο μας! Υπερήφανος για τον Ολυμπιακό μας! Συνεχίζουμε Δυνατά, Συνεχίζουμε Να Ονειρευόμαστε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηγέτης των Πειραιωτών.



Διαβάστε επίσης